Σεισμός στο Φάληρο

Σεισμός στο Φάληρο19.09.2018Ποδόσφαιρο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα εισιτήρια και ετοιμάζουν καυτή υποδοχή στη Ρεάλ Μπέτις

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο χυρώνεται» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη μάχη με τη Ρεάλ Μπέτις ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Περισσότερα από 29.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά» και αύριο (22.00) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα πέφτει καρφίτσα στο φαληρικό γήπεδο. Οι Πειραιώτες ποντάρουν στη δυναμική του «κάστρου» τους, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να λυγίσουν την ισπανική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα «χτυπήσει» τους αντιπάλους και φαίνεται πως ετοιμάζει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, οι Μεριά και Γκιλιέρμε διεκδικούν τις θέσεις των Μιράντα και Μπουχαλάκη, αντίστοιχα, στο αρχικό σχήμα. Οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο δύσκολα θα απουσιάζουν από το αρχικό σχήμα.

Χωρίς Καρβάλιο

Σε ό,τι αφορά την Μπέτις, ο Κίκε Σετιέν συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση σε ισπανικά μέσα έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. «Η Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με σεβασμό στην Ελλάδα. Υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που μπορούν να παίξουν στην ισπανική Liga. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Η Μπέτις είναι το φαβορί, γιατί θα έχει κατοχή της μπάλας. Αλλά, εάν αφήσει τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην Ελλάδα» υποστήριξε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Λας Πάλμας, ενώ για την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα ανέφερε: «Οι Ελληνες είναι οπαδοί 100%. Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται όταν νικούν, αλλά είναι πάντα με την ομάδα. Δεν τρώνε κανέναν, ούτε καν με τα πιστόλια».

Keywords
Τυχαία Θέματα