«Γάζωσαν» με οκτώ σφαίρες άνθρωπο της νύχτας

«Γάζωσαν» με οκτώ σφαίρες άνθρωπο της νύχτας20.04.2018Αστυνομικά

«Γάζωσαν» άνδρα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως χθες λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους.

Τα πρώτα στοιχεία ανέφεραν ότι, την ώρα που το θύμα ετοιμαζόταν να μπει στο Ι.Χ. του μάρκας smart, ένας εύσωμος άνδρας το πλησίασε και το πυροβόλησε με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος και στο σημείο προκλήθηκε πανικός, με τους περιοίκους να βγαίνουν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για

να δουν τι είχε συμβεί.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα η περιοχή κατακλύστηκε από αστυνομικούς, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το θύμα επρόκειτο για άτομο που στο παρελθόν είχε στενή σχέση με διαβόητο νονό της νύχτας.

Συγκεκριμένα, ανεπίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι το θύμα ήταν γνωστό όνομα στις Αρχές και «τρανταχτό» στους κύκλους της νύχτας και ότι ίσως η επίθεση σε βάρος του εντάσσεται στο πλαίσιο αντεκδίκησης ή σε ξεκαθάρισμα μεταξύ αντίπαλων ομάδων. Οι οκτώ σφαίρες, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανώς να προέρχονται από όπλο Τοκάρεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα