Φυλάνε τον Γιαννούλη μη μας πάθει τίποτα!

Φυλάνε τον Γιαννούλη μη μας πάθει τίποτα!27.03.2019Πρόσωπα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης (του ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά) έχει δύο αστυνομικούς για προστασία!

Την ώρα που στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», με τα περιστατικά βίας και κλοπών κατά πολιτών να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους αστυνομικούς να φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση πως τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα,

η απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. να διατεθούν αστυνομικοί για την προστασία του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Ο Χρήστος Γιαννούλης εδώ και λίγες ημέρες απέκτησε όχι έναν, αλλά δύο αστυνομικούς για να τον φυλάνε, ενώ ο ίδιος δεν είναι εκλεγμένος (ακόμα) και με τις αναφορές του για τη Συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί!

Σύμφωνα με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δύο αστυνομικοί αποσπάστηκαν από τις υπηρεσίες τους (ο ένας υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος στο Κιλκίς) για διάστημα τριών μηνών, λίγο παραπάνω δηλαδή από όσον χρόνο απομένει για να «στηθούν» αυτοδιοικητικές κάλπες, προκειμένου να αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφάλειας» για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, στον απόηχο των έντονων αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Γιαννούλης στο παρελθόν, σε εκδήλωση με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, είχε δηλώσει αναφερόμενος στον γιο του: «Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα». Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, σε διευκρινιστική δήλωσή του, είχε πει πως αναφερόταν σε συγκεκριμένες ομάδες ακραίων που οργανώνουν τις επιθέσεις και ότι δεν μιλούσε για όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Γιαννούλης πετά την μπάλα στην εξέδρα, αφού δεν απαντά επί της ουσίας. Μιλά για τα «τρία ψέματα» του «Πρώτου Θέματος», που ανέδειξε το ζήτημα. «Δεν αποκάλεσα ποτέ φασισταριά όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης. «Καθημερινά δέχομαι απειλές. Με τηλέφωνα στο σπίτι και απειλές “ξέρουμε πού μένεις, πάρε το παιδί σου και πηγαίνετε στη Βενεζουέλα, είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε”» συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα