Φρίκη στη Ρόδο! Βίασαν τη 19χρονη σε δύο φάσεις

Φρίκη στη Ρόδο! Βίασαν τη 19χρονη σε δύο φάσεις21.01.2019Αστυνομικά

Αποκαλύψεις-σοκ για την κακοποίηση της κοπέλας από τον Αλβανό και τον Ρομά

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αποτρόπαιο βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία από τη Ρόδο από τον συνομήλικό της Αλβανό Αλέξανδρο Λ. που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον 23χρονο Ρομά.

Οπως αποκάλυψε η δικηγόρος της άτυχης κοπέλας Μαρία Κρικοπούλου, οι δράστες επέμεναν ώσπου να καταφέρουν

να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τους... διέκοψαν

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο, πιο απόμακρο σημείο» είπε χαρακτηριστικά. Αλλωστε, αυτό επιβεβαιώνεται και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, ο οποίος περιέγραψε ότι την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία τη 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν!

Επίσης, η δικηγόρος ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα της έκαναν κακό. «Φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική» εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο αδελφός του 23χρονου κατηγορουμένου φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη.

Σύμφωνα με την κυρία Κρικοπούλου, το κορίτσι «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει, αν και είναι αθλήτρια. Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί». Συγκλονισμένη από το πρωτοφανές περιστατικό είναι και η οικογένεια της 19χρονης, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα