Φίλη του «Χάνιμπαλ» της Αρτας αρπάζει τσάντες και δίκυκλα!

Φίλη του «Χάνιμπαλ» της Αρτας αρπάζει τσάντες και δίκυκλα!01.10.2018Αστυνομικά

H 30χρονη που συνελήφθη ήταν παρούσα πριν από 5 χρόνια στη δολοφονία και στον τεμαχισμό ενός 48χρονου

Ιστορικό με τις Αρχές φαίνεται ότι έχει η 30άχρονη που συνελήφθη μαζί με τον 29χρονο συνεργό της το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Λακκώματος, για 15 αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές δικύκλων. Μάλιστα, ήταν

μια μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς που εξιχνίασε την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η 30χρονη εμπλέκεται σε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Πρόκειται για την υπόθεση του λεγόμενου «Χάνιμπαλ» της Αρτας, που πριν από πέντε χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 30χρονη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με τον 29χρονο συνεργό της έπειτα από μεγάλη αστυνομική έρευνα. Την περασμένη Παρασκευή αφαίρεσαν από την περιοχή των Νέων Μουδανιών μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να αρπάζουν τσάντες. Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν κάνει ακόμα 14 αρπαγές τσαντών και είχαν κλέψει πέντε μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη.

Η 30χρονη, η οποία κατά τη σύλληψή της προέβαλε αντίσταση, παρουσιαζόταν μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αρτας για την υπόθεση του φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», σε ηλικία 25 ετών, το 2013, ήταν παρούσα όταν ο τότε 36χρονος φίλος της είχε πυροβολήσει στο μάτι 48χρονο πατέρα δύο παιδιών. Θύτης και θύμα ήταν χρήστες ηρωίνης και επί χρόνια φίλοι, και είχαν διαπληκτιστεί.

Προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο 36χρονος τεμάχισε το πτώμα με ένα σκεπάρνι, έβρασε τα κομμάτια σε μια κατσαρόλα, τα πολτοποίησε και στη συνέχεια πέταξε τα μαλακά τμήματα στον βόθρο του σπιτιού του, ενώ τα κόκαλα και το κεφάλι στον Αραχθο! Η 30χρονη, όταν ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός, το έβαλε έντρομη στα πόδια, ωστόσο συνελήφθη ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, αφού ήταν παρούσα την ώρα του φονικού. Ο πατέρας της 30χρονης, που προέρχεται από καλή οικογένεια της Αρτας, αλλά έμπλεξε με τα ναρκωτικά, πέθανε από τη στενοχώρια του!

Keywords
Τυχαία Θέματα