Αγρίνιο: Αγωγή από την άτυχη 19χρονη!

Αγρίνιο: Αγωγή από την άτυχη 19χρονη!01.10.2018Δικαστικά

Είχε τραυματιστεί σοβαρά από φωτοβολίδα στα επεισόδια κατά την πορεία για τον Π. Φύσσα

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα παραμένει η 19χρονη Μαρία, η οποία τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο. Οι γονείς της φαίνεται

ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια είναι έτοιμη να στραφεί κατά του Δημοσίου. Η νεαρή έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, ένα εκ των οποίων διήρκεσε επτά ώρες. Τα τραύματα στο πρόσωπό της προήλθαν όταν δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, όπου βρισκόταν καθισμένη σε παγκάκι, χωρίς να συμμετέχει στην πορεία που είχε προηγηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η οικογένεια πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του Δημοσίου και των Αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών τη μέρα εκείνη. Αυτό που ζητεί είναι να βρεθεί ο ένοχος και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του δράστη συνεχίζονται, ενώ το κατηγορητήριο αναμένεται βαρύ. Η ίδια η τραυματίας δεν έχει ανάμνηση από την επίθεση που δέχθηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της τις τελευταίες ημέρες κρίνεται ικανοποιητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα