Ερχονται από Δευτέρα ε[ιδόματα, δώρα, συντάξεις

Ερχονται από Δευτέρα ε[ιδόματα, δώρα, συντάξεις06.12.2018Άρθρα

Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι πληρωμές των επιδομάτων και των «δώρων» για τους ανέργους και ακολουθεί η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τους «απόμαχους της εργασίας»

Με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν το σχετικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» (τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου), από τον ΟΑΕΔ

οι πιστώσεις προς τους δικαιούχους ανέργους θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:

Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 θα αρχίσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρόνια ανέργων και τα βοηθήματα των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Οι καταβολές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του τ. ΟΑΕΕ και του τ. ΟΓΑ.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους του Δημοσίου.

Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του τ. ΙΚΑ, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΚΕΑΝ και όλων των υπόλοιπων πρώην ταμείων, που έχουν υπαχθεί κάτω από τη σκέπη του ΕΦΚΑ.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι προσωρινές συντάξεις των δικαιούχων από τις Ενοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν από το ΕΤΕΑΕΠ την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

Επίσης, η καταβολή του επιδόματος παιδιού υπολογίζεται ότι θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου (θα αφορά το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2018). Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα