Επιβεβαιώνει τη «δημοκρατία» και προσπαθεί να δικαιολογηθεί το ΙΕΚ Ομηρος

Επιβεβαιώνει τη «δημοκρατία» και προσπαθεί να δικαιολογηθεί το ΙΕΚ Ομηρος20.07.2018Ρεπορτάζ

Απάντηση στο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» με τίτλο «Στήνουν ΙΕΚ σε αποκαΐδια κτιρίου στη Λάρισα», που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου, δίνει στην εφημερίδα ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Ομηρος».

Στο δημοσίευμά της η «δημοκρατία» αναφέρεται στο γεγονός ότι το ΙΕΚ Ομηρος ετοιμάζεται να ανοίξει παράρτημα στη Λάρισα,

χρησιμοποιώντας κτίριο το οποίο μόλις πριν από λίγους μήνες κάηκε από πυρκαγιά, ενώ ταυτόχρονα ο οργανισμός δεν έχει ακόμη στα χέρια του άδεια λειτουργίας και παρ' όλα αυτά έχει αρχίσει τη διαδικασία των εγγραφών.

Στην απάντησή του ο εκπαιδευτικός οργανισμός ουσιαστικά δεν διαψεύδει κανένα από τα στοιχεία του δημοσιεύματος και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. «Στο εν λόγω κτίριο έχουν ενοικιαστεί από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “ΟΜΗΡΟΣ” από την 1η Νοεμβρίου 2017 οι 3 από τους 5 ορόφους.

Στις 3 Μαρτίου 2018 από άγνωστη αιτία προκλήθηκε πυρκαγιά στους 2 ορόφους, όπου λειτουργούσε η Β΄ ΔΟΥ Λάρισας. Σας ενημερώνουμε ότι αμέσως μετά την αποχώρηση της εφορίας, άρχισε η αποκατάσταση των ζημιών και παράλληλα περιήλθαν και οι δύο επιπλέον όροφοι σε χρήση του “ΟΜΗΡΟΣ”» αναφέρει ο οργανισμός και συνεχίζει:

«Κάθε μας βήμα και κάθε μας ενέργεια καθημερινά τελεί κάτω από τον πλήρη έλεγχο των αρμοδίων υπουργείων στα οποία υπαγόμαστε. Μετά την πιστοποίηση του κτιρίου από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο είναι καθ’ ύλην αρμόδιο, θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε στην κοινωνία της Θεσσαλίας ένα σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκπαιδευτήριο μεταλυκειακής εκπαίδευσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα