Έπεσε η αυλαία του ERC - Πρωταθλητής ο Alexey Lukyanuk και η Seajets

Έπεσε η αυλαία του ERC - Πρωταθλητής ο Alexey Lukyanuk και η Seajets16.10.2018Ρεπορτάζ

Στη Λετονία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC), ένας θεσμός υψηλού επιπέδου με μεγάλη απήχηση στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μετά από 8 αγώνες και αμέτρητες μάχες σε άσφαλτο και χώμα, πρωταθλητής Ευρώπης για το 2018 αναδείχτηκε ο Alexey Lukyanuk. Ο Ρώσος οδηγός συμμετείχε με Ford Fiesta R5,

κέρδισε τέσσερις αγώνες και συγκέντρωσε 150 βαθμούς.

Το φετινό ERCείχε και ελληνικό χρώμα καθώς τα λογότυπα της Seajets κοσμούσαν το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018.

Η Seajets, συγχαίρει τον Alexey Lukyanuk για την κατάκτηση του τίτλου και υπόσχεται πως θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα αλλά και σε αθλητές με όραμα και υψηλούς στόχους.

####

Λίγα λόγια για την Seajets:

H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια. Σήμερα, είναι η εταιρεία που έχει υπό τα σήματά της το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως.

Με τη δρομολόγηση κυρίως ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 250 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει, συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα