Ενίσχυση στο «Καρκινάκι» από την πώληση συλλογών Zaccys

Ενίσχυση στο «Καρκινάκι» από την πώληση συλλογών Zaccys22.12.2017Πρόσωπα

Το αγαπημένο brand Zaccys London πραγματοποίησε ένα pre-Christmas party στο Upper House στο Attica City Link για την παρουσίαση της limited edition συλλογής «Cinderella slipper»!

Σαν σύγχρονες... Σταχτοπούτες,

οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα backless mules, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και στο γραφείο ή σε βραδινή έξοδο, χαρίζοντας λάμψη και άνεση σε κάθε βήμα, με την τεχνολογία memory-foam που έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σχέδια του brand!

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της επιταγής με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση κάθε ζευγαριού Zaccys London στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Καρκινάκι», που υποστηρίζει η εταιρία. Το «Καρκινάκι» αντιπροσωπεύει κάθε παιδί ή έφηβο που νοσεί με καρκίνο στην Ελλάδα, αποτελώντας το μέσο ώστε να μιλήσουν ανοιχτά οι ίδιοι ή οι οικογένειές τους για τον καρκίνο της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας.

Προσφάτως, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (που έχει ως στόχο κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία και αποτελεσματική θεραπεία) έγινε τακτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) και μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Ασθενών με Καρκίνο (European Cancer Patient Coalition-ECPC). Οι συλλογές Zaccys είναι διαθέσιμες στο Αttica στο City Link (Αθήνα), στο Αttica στο Golden Hall (Μαρούσι), στο Αttica Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη), στο Enny Monaco στη Γλυφάδα και στην Κηφισιά, καθώς και στο zaccys.com (χωρίς έξοδα αποστολής ή επιστροφής).

Keywords
Τυχαία Θέματα