Εκανε πίσω ο δήμαρχος Γ. Καμίνης για την «Κοιμωμένη του Χαλεπά»

Εκανε πίσω ο δήμαρχος Γ. Καμίνης για την «Κοιμωμένη του Χαλεπά»22.12.2017Παρασκήνιο

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων που έκανε η «δημοκρατία» την περασμένη εβδομάδα, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Γ. Καμίνης απέσυρε από την ημερήσια διάταξη το θέμα της «Κοιμωμένης του Χαλεπά».

Οπως αποκαλύψαμε, χωρίς εισηγήσεις από τις υπηρεσίες και παρουσιάζοντας πρωτοφανή άγνοια και προχειρότητα, ο κ. Καμίνης ζήτησε την οριστική απομάκρυνση του μνημειώδους ταφικού μνημείου από τη θέση του! Ακολούθησε γενική κατακραυγή, αφού αποδεικνύεται ότι, εκτός

από αδιάφορος, ο δήμαρχος της Αθήνας καθίσταται και επικίνδυνος για τα μνημεία της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση της θέσης του.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αρκέστηκε να ψελλίσει ότι απαιτούνται καλύτερη ενημέρωση και ενδελεχέστερη μελέτη, τις οποίες ο ίδιος έπρεπε να είχε πριν προβεί σε τέτοια εισήγηση. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ρήγας Αξελός απαίτησε να κατατεθούν τα στοιχεία που ανέφερε η «δημοκρατία» (εισηγήσεις υπηρεσιών), καθώς και το πλούσιο ιστορικό της υπόθεσης, το οποίο δεν είχε λάβει υπόψη του ο δήμαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα