Ειρήνη Μελισσαροπούλου: «Ξεκινώ τη ζωή μου πάλι από την αρχή»

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: «Ξεκινώ τη ζωή μου πάλι από την αρχή»21.03.2019Ρεπορτάζ

Eπέστρεψε στην Ελλάδα η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου «έπειτα από 16 μήνες άδικης κράτησης»

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε χθες το μεσημέρι, έπειτα από 16 μήνες εγκλεισμού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Η νεαρή κοπέλα από τη

Μυτιλήνη, συνοδεία των γονιών της και του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όλους όσοι στη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου που βίωσε τη στήριξαν υλικά και ηθικά.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη έπειτα από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε» δήλωσε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο η 21χρονη, προσθέτοντας ότι η μοναδική της επιθυμία είναι να επιστρέψει στο νησί της και να σχεδιάσει από την αρχή το μέλλον της.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο δικηγόρος της 21χρονης Σάκης Κεχαγιόγλου, που όλους αυτούς τους μήνες έδωσε τον δικό του αγώνα προκειμένου η έκβαση της δίκης να είναι θετική. Οπως δήλωσε, χρειάστηκαν κόπος, χιλιάδες ώρες εργασίας και μεγάλη υπομονή από μέρους της κοπέλας και της οικογένειάς της. «Η αποστολή μου ολοκληρώνεται σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που την υποδέχομαι στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν και εκείνη και εγώ, και είναι ευλογία Θεού το ότι σήμερα είμαστε εδώ».

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό μοντέλο συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 έχοντας στο σακίδιό του κοκαΐνη αξίας περίπου 300.000 δολαρίων.

Οι φωτογραφίες της ψηλόλιγνης κοπέλας με την κόκκινη φούστα και την κουκούλα στο κεφάλι είχαν προκαλέσει ανατριχίλα και οι γονείς της έκαναν έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την υπεράσπισή της. Τελικά ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεσή της και στις 13 Μαρτίου η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρίθηκε αθώα από τους επτά ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα