Εγκυρες Πηγές: Οταν ο Καμίνης συνάντησε τον Χάρη Σιανίδη!

Εγκυρες Πηγές: Οταν ο Καμίνης συνάντησε τον Χάρη Σιανίδη!29.11.2018Παρασκήνιο

➥ Συνάντηση κορυφής του δημοφιλούς Χάρη Σιανίδη με τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη σήμερα για την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids

Η εταιρία Beautiful People του Χάρη αναλαμβάνει τη διοργάνωση.

➥ Ενδιαφέρον έχουν οι αγοραπωλησίες στον χώρο της ναυτιλίας (καμία αντίρρηση), αρκεί αυτές να γίνονται για

οικονομικούς λόγους και όχι χάριν αμφίβολων πολιτικών εντυπώσεων. Το σημειώνουμε αυτό διότι η συγχώνευσις τμήματος του στόλου Ελληνος εφοπλιστού με τον στόλο του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος (φωτό αριστερά) συνοδεύεται από ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Οπως, λόγου χάρη, ότι η αγοραπωλησία αυτή (deal, κατά το κοινώς λεγόμενον) επροτάθη προ διετίας από συνεργάτες του κυρίου Ρος και σε έτερο Ελληνα εφοπλιστή, του οποίου το όνομα παραπέμπει σε ιερωμένο. Ομως εκείνος την απέρριψε ως μη συμφέρουσα, δεδομένου ότι η εταιρία του υπουργού των ΗΠΑ δεν πήγαινε και τόσο καλά στον τομέα της διακίνησης ξηρού φορτίου, όπως μας ελέχθη. Τώρα, τι άλλαξε και η συμφωνία αυτή κατέστη σήμερα συμφέρουσα, άγνωστον. Υπερίσχυσε το κριτήριο των πολιτικών εντυπώσεων, υποθέτουμε.

➥ Πολύ ενδιαφέρουσα η δήλωση Σημίτη (φωτό δεξιά) για το C4I. Μας λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως οι δικαστικές Αρχές δεν πρέπει να διερευνούν τα σκάνδαλα γιατί η χώρα δεν έχει βγει ακόμη από την κρίση. Προφανώς και δεν του περνά από το μυαλό η ιδέα ότι η χώρα μπήκε στην κρίση εξαιτίας των δαπανών που προκάλεσαν οι μίζες και τα σκάνδαλα.


➥ Να σας πούμε εμείς κάτι που μας περνά από το μυαλό, κύριε πρόεδρε; Οτι πέρυσι τον Μάρτιο ζητούσατε ξαφνικά εκλογές επειδή γνωρίζατε την πορεία της ανάκρισης και ανησυχούσατε.


➥ Ο Πολάκης, για τον οποίο πολλά μπορεί να πει κανείς και πολλά να καταλογίσει, είχε πει κάτι σωστό στη Γιάννα Παπαδάκου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του τον περασμένο Μάρτιο: Η μίζα ήταν νόμος κίνησης της κοινωνίας επί σημιτικού μεσαίωνα. Το κοινωνικό συμβόλαιο προέβλεπε ότι κοινωνικές ομάδες αμείβονται αντί αυξήσεων μισθών με τις υπερτιμολογήσεις στα σκάνδαλα. Αδικο είχε;

➥ Γιατί άραγε το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε τσιμουδιά για την αξιοπιστία του μάρτυρος Βασιλάκου που κάρφωσε Γιάννο - Σημίτη για τις μίζες; Απλό! Διότι ο Βασιλάκος έμεινε στο υπουργείο Αμυνας επί ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο (φώτο αριστερά), με τον οποίο συνεργάστηκε άριστα και στην υπόθεση των υποβρυχίων. Γι' αυτό δεν έβγαλε τσιμουδιά το ΠΑΣΟΚ!

➥ Στα Χανιά θα είναι οριστικώς υποψήφια η Ντόρα Μπακογιάννη (φωτό δεξιά). Δεν ισχύουν, μου λένε από το περιβάλλον της, οι πληροφορίες πως επιθυμεί να μετακινηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Κατά τα λοιπά, όπως έμαθα, η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο πόδι υπήρξε απολύτως επιτυχής και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Από τον Ιανουάριο ξανά στην ενεργό δράση.

➥ Ακόμη δεν κερδίσαμε τις εκλογές και αρχίσαμε από τώρα να συζητάμε ποιος θα έχει γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου και ποιος όχι;

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα