Δεν υπάρχει «άβατο», επιμένει η Γεροβασίλη

Δεν υπάρχει «άβατο», επιμένει η Γεροβασίλη15.05.2019Αστυνομικά

Κατηγορίες κατά αστυνομικών!

Νέα πολιτική κόντρα πυροδότησε η κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια, με την αρμόδια υπουργό Ολγα Γεροβασίλη όχι μόνο να αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη άβατου, αλλά και να τα βάζει με συνδικαλιστές αστυνομικούς, που, όπως κατήγγειλε, έχουν να εργαστούν 20 χρόνια!

Ολα άρχισαν όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος κατήγγειλε πως πολίτης τηλεφώνησε

στην Τροχαία προκείμενου να στείλει περιπολικό για συμβάν στα Εξάρχεια και έλαβε την απάντηση από τον αξιωματικό ότι έχει εντολή να μην μπαίνει στην περιοχή.

Απαντώντας, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε πως θα διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ για την καταγγελία του βουλευτή, ενώ αποκάλεσε «τεράστιο μύθο» ότι η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛ.ΑΣ. και την Τροχαία να κάνουν τη δουλειά τους, υποστηρίζοντας πως «η πολιτική ηγεσία και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε απόλυτη συνεργασία για την υποβοήθηση στην επιχειρησιακή λειτουργία της Αστυνομίας».

Αντεπίθεση

Σε αυτό το σημείο κατήγγειλε ότι «κάποιοι συνδικαλιστές έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια και λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους», όπως είπε επί λέξει, για να προσθέσει ωστόσο στη συνέχεια πως «υπάρχουν και συνδικαλιστές που, ενώ δικαιούνται άδεια, δεν την παίρνουν και πηγαίνουν για δουλειά».

Να σημειωθεί πως η κυρία Γεροβασίλη κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταβάλλονται υπερωρίες στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Η ρύθμιση ψηφίζεται σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα