Δεν έδωσαν τον λόγο στη «δημοκρατία», δέχθηκαν πέντε ερωτήσεις από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη!

Δεν έδωσαν τον λόγο στη «δημοκρατία», δέχθηκαν πέντε ερωτήσεις από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη!13.05.2019ΝΔ

Σε ακόμα ένα απαράδεκτο εμπάργκο κατά της ενημέρωσης προχώρησαν στο Μοσχάτο, αποκλείοντας από τη διαδικασία των ερωτήσεων την... ενοχλητική «δημοκρατία»...

...προκειμένου να ελεγχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η εικόνα που θα έδινε ο κ. Μητσοτάκης με τις απαντήσεις του σε -κατά το πλείστον- κατευθυνόμενες ερωτήσεις. Μάλιστα, αυτό το κρούσμα κατά της «δημοκρατίας» δεν είναι το πρώτο από τους επιτελείς του κ. Μητσοτάκη, καθώς

το ίδιο είχαν πράξει και στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ερωτήματα πάντως προκαλούνται από το γεγονός ότι οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη είχαν αρχικά διαβεβαιώσει ότι κατά τη χθεσινή προεκλογική συνέντευξη του προέδρου της Ν.Δ. θα δινόταν ερώτηση στη «δημοκρατία». Μάλιστα, στη διαμαρτυρία δημοσιογράφου της εφημερίδας μας μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη ισχυρίστηκαν ότι ήταν... απλά θέμα πίεσης χρόνου για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Ωστόσο, η γελοία αυτή δικαιολογία καταρρίπτεται από τα δεδομένα, καθώς η συνέντευξη Τύπου διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, όπου ερωτήσεις έκαναν δημοσιογράφοι από 28 ΜΜΕ! Κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε επαρκής χρόνος μερικών λεπτών να δοθούν όλες κι όλες άλλες δύο ακόμα ερωταποκρίσεις. Αλλωστε δεν δόθηκε δικαίωμα ερώτησης μόνο σε δύο εφημερίδες, τη «δημοκρατία» και την «Αυγή».

Κατά δεύτερον, από τη στιγμή που δίνεται η δυνατότητα για 28 ερωτήσεις σε μια προεκλογική συνέντευξη Τύπου, δεν είναι δυνατόν να αποκλείεται εκ νέου μια εφημερίδα όπως η «δημοκρατία», που, πέραν της παραταξιακής της τοποθέτησης στον χώρο της Δεξιάς, είναι και υψηλότατης κυκλοφορίας, καθώς βρίσκεται σταθερά και διαχρονικά στη δεύτερη θέση στις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Πάντως στο Μοσχάτο επέλεξαν από τις 28 ερωτήσεις να δοθούν πέντε ερωτήσεις σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε ΜΜΕ του ομίλου του κ. Μαρινάκη και συγκεκριμένα στα «ΝΕΑ» και την Καρολίνα Παπακώστα, στο «Βήμα» και τη Δήμητρα Κρουστάλη, στα «Παραπολιτικά» και τον Κώστα Παπαχλιμίτζο, στο in.gr και την Τζίνα Μοσχολιού, καθώς και στον Δημήτρη Γκάτσιο από το capital.gr, ο οποίος ωστόσο συνεργάζεται παράλληλα και με τη διαδικτυακή τηλεόραση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα