Δεν άντεξε ύστερα από 51 μέρες στην Εντατική!

Δεν άντεξε ύστερα από 51 μέρες στην Εντατική!13.09.2018Πρόσωπα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις δραματικές στιγμές της 26χρονης Ελισάβετ, που έγινε το 99ο θύμα της ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τελευταίο θύμα της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική στις 23 Ιουλίου, την 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα.

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στην Εντατική του Ευαγγελισμού όπου νοσηλευόταν

επί 51 μέρες, καθώς υπέκυψε στα βαριά εγκαύματα που υπέστη. Με τον θάνατό της ο αριθμός των νεκρών από τον πύρινο εφιάλτη ανέρχεται πλέον στους 99.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά. Οταν τα τρία μέλη της οικογένειας είδαν ότι οι φλόγες πλησίαζαν, θέλησαν να φύγουν μακριά προκειμένου να προστατευτούν.

Ο αδελφός της κοπέλας έφυγε με ένα αυτοκίνητο, ενώ μητέρα και κόρη επιβιβάστηκαν σε δεύτερο όχημα και τον ακολούθησαν. Στη διαδρομή, όμως, οι φλόγες έφτασαν το αυτοκίνητο των δύο γυναικών, με αποτέλεσμα να χάσουν την ψυχραιμία τους και να αποφασίσουν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους.
Τελικά δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τη μανία της φωτιάς, η οποία περικύκλωσε το σπίτι. Τραγικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο αδελφός της Ελισάβετ, όταν αναζήτησε τις δύο γυναίκες και διαπίστωσε ότι τελικά δεν τον είχαν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο.

Σοβαρά εγκαύματα

Οταν γύρισε και ο ίδιος στο σπίτι, τις βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Μητέρα και κόρη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και για πολλές μέρες έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν. Πριν από έναν μήνα η μητέρα της νεαρής έφυγε από τη ζωή και την Τρίτη η Ελισάβετ ταξίδεψε για τη «γειτονιά των αγγέλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα