Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριες

Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριες17.01.2019Ρεπορτάζ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, με σχετική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά...

...ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικων μαθητριών του.

Πρόκειται για τον Ελευθέριο - Αλέξανδρο Παπαδογιάννη (φωτό) του Ιωάννη

και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο καθηγητής κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ -σύμφωνα με τις καταγγελίες- φέρεται ότι είχε και ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου στο φροντιστήριο του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Ο 57χρονος συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, όμως στην πορεία της προανάκρισης υπήρξαν εξελίξεις καθώς πέντε -ενήλικες πλέον- κοπέλες κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων ότι την περίοδο που ήταν ανήλικες και φοιτούσαν στο φροντιστήριό του τις υποχρέωνε κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις.

Οι αποκαλύψεις για τις αρρωστημένες πράξεις του καθηγητή άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μια 19χρονη σήμερα κοπέλα κατήγγειλε ότι το 2013, σε ηλικία 13 ετών, ο εκπαιδευτικός κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της. Ακολούθησαν ακόμη τέσσερις καταγγελίες από κορίτσια που εκμυστηρεύτηκαν όσα βίωσαν στα χέρια του καθηγητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα