ΧΑΝ - δήμος ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΧΑΝ - δήμος ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο15.10.2018Πρόσωπα

Με δράσεις κοινωνικής πρόνοιας, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, υλοποιείται το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης, το οποίο υπέγραψαν πρόσφατα ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης

Στο πλαίσιο του συμφώνου τα μέλη του παραρτήματος της

ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου συγκέντρωσαν σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης, υγιεινής και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

Το ανθρωπιστικό υλικό παρέδωσε η υπεύθυνη του παραρτήματος Λυδία Κοκόρια στην αρμόδια αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη. Στα είδη που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνονται τρόφιμα (φακές, φασόλια, μπισκότα, λάδι, γάλα μακράς διαρκείας, ζάχαρη και ζυμαρικά) καθώς επίσης είδη υγιεινής (οδοντόκρεμες, αφρόλουτρα, σαμπουάν, χαρτιά υγείας κ.λπ.). Στη συνέχεια τα προϊόντα μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από όπου και θα διατεθούν στο πλαίσιο των μηνιαίων διανομών.

«Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ως σήμερα κάθε μήνα προσφέρουμε μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης σε 180 οικογένειες του δήμου μας, συνολικά σε περίπου 500 συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας» σημείωσε η αντιδήμαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα