Χαλκιδική: Πρώτο τραπέζι... κύμα για τον Β. Κικίλια

Χαλκιδική: Πρώτο τραπέζι... κύμα για τον Β. Κικίλια24.07.2018Παρασκήνιο

Βουτιές στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής έκανε το περασμένο Σάββατο ο Βασίλης Κικίλιας. Ο βουλευτής της Α' Αθηνών πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης στην περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής, σε ένα από τα πιο «in» και πιο ακριβά beach bars του πρώτου ποδιού του πιο τουριστικού νομού της βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε στο μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες και κάθισε έως αργά το απόγευμα. Ηταν πρώτο... τραπέζι κύμα μαζί με τρεις φίλους του.

Ο κ. Κικίλιας επέλεξε ένα γαλάζιο μαγιό και συχνά πυκνά κατά τη διάρκεια της ημέρας έριχνε τα... μακροβούτια του προκειμένου να δροσιστεί.
Μιλούσε στο κινητό του, ήταν εμφανώς μαυρισμένος, έδειχνε ευδιάθετος και ξέγνοιαστος, και γελούσε συνεχώς, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με άλλους λουομένους.

Σημειώνεται ότι το μαγαζί που επέλεξε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τους φίλους του άνοιξε πέρυσι και θεωρείται από τα πιο κοσμικά του πρώτου ποδιού, αφού εκεί μπορεί να δει κανείς πολιτικούς, τραγουδιστές και επιχειρηματίες να αφήνονται «στα χάδια» του καλοκαιρινού ήλιου.

Το εν λόγω κατάστημα επιλέγουν για τις βουτιές τους και πολλοί Ρώσοι και Βαλκάνιοι τουρίστες, καθώς, εκτός από δροσερά κοκτέιλ και άψογο σέρβις, διαθέτει εστιατόριο σε υπερυψωμένο επίπεδο, ενώ η σπεσιαλιτέ του είναι το φρέσκο ψαράκι. Ικανοποιεί όλα τα γούστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το προσωπικό σερβίρει μέχρι και... ναργιλέ στην παραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα