Αθλιότητα από τα «παραπολιτικά» με τον Μ. Μουζακη (που έφυγε από τη ζωή)

Αθλιότητα από τα «παραπολιτικά» με τον Μ. Μουζακη (που έφυγε από τη ζωή)24.10.2019Άρθρα

Ένα μήνυμα για τον παραγοντίσκο Κουρτάκη, που δημοσίευσε προσφάτως στη στήλη του στα «Παραπολιτικά» φωτογραφίες του πρώην υπευθύνου Τύπου του Τσίπρα Θανάση Καρτερού να εισέρχεται νύχτα στο Προεδρικό Μέγαρο, για να...

... ισχυριστεί ότι τάχα στήνεται συνωμοσία Παυλόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis.

Αγαπητέ Κλουζό της συμφοράς, ο Καρτερός πήγε εκείνη τη μέρα να συναντήσει τον στενό φίλο του Μάρκο Μουζάκη, η υγεία του οποίου παρουσίαζε μεγάλη επιδείνωση. Δεν πήγε να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ανοήτως γράψατε.

Λέμε, λοιπόν, σ' εσένα και στους εξίσου ανόητους που σου έστειλαν τη φωτογραφία ότι δεν είναι όλα πολιτική και δεν είναι όλα συνωμοσίες σε αυτή τη ζωή. Εστω και αν εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι και φιλίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, έπειτα από ό,τι αποκαλύπτουμε σήμερα για το ραντεβού εκείνης της βραδιάς (μας τα είπε ο Μάρκος εν ζωή, αλλά λόγω της λεπτότητας των συνθηκών δεν θελήσαμε να αναφέρουμε τίποτα), είναι να κάνεις μια προσευχή για την ψυχή του Μουζάκη και να δημοσιεύσεις και κάτι στη μνήμη του, που τόσο βάναυσα προσέβαλες με εκείνη την πρακτορίστικη φωτογραφία.

Φίλοι αναγνώστες, ζητώ συγγνώμη για το ύφος. Για όλα υπάρχουν όρια. Ο Μάρκος Μουζάκης, ένας από τους πλέον μαχητικούς και πατριώτες δημοσιογράφους, ήταν φίλος της στήλης. Από το σπίτι του κάθε Πρωτοχρονιά περνούσε όλος ο πολιτικός κόσμος και γύρω από τα τραπέζια του ήρθαν κοντά άνθρωποι που ήταν -υποτίθεται- ιδεολογικά μακριά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ., το ΚΚΕ

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Μάρκος Μουζάκης (φωτό αριστερά) την περίοδο Σημίτη (φωτό δεξιά), ειδικά για τα Ιμια, αποτελούν σημείο αναφοράς ακόμα και σήμερα. Ηταν στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Αθόρυβος, δεν παραγόντιζε, δεν ενοχλούσε. Αιωνία του η μνήμη.

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα