«Ασους» στο μανίκι ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς

«Ασους» στο μανίκι ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς12.09.2018Ποδόσφαιρο

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός προετοιμάζεται (μετ' εμποδίων, εξαιτίας απουσιών των διεθνών) για τη δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό και καλείται να μοιράσει όσο το δυνατόν καλύτερα την... τράπουλα.

Μέχρι τώρα, ο Ιβηρας βασίστηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη κυρίως σε 11 «χαρτιά» και δικαιώθηκε, όμως πλέον ετοιμάζεται να

βγάλει «άσους» από το μανίκι του. Εξάλλου, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, και ο 48χρονος ετοιμάζεται να βάλει στο «κόλπο» κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Από τα έως τώρα δείγματα της δουλειάς του, ο Μαρτίνς δεν έχει δείξει ότι αρέσκεται στις πολλές αλλαγές, κάτι που πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί και στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Κυρίως οι Γκιλιέρμε, Ναουέλ, αλλά και ο Νάτχο, που προέρχεται από υποχρεώσεις με την Εθνική Ισραήλ, είναι παίκτες οι οποίοι ενδέχεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Αλλωστε, μετά τη μάχη με τους Αρκάδες θα ακολουθήσουν εκείνες με Μπέτις (20/09), Πανιώνιο (24/09), ΠΑΟΚ (30/09), Μίλαν (04/10) και ΑΕΚ (07/10), ανεβάζοντας στα ύψη τον βαθμό δυσκολίας. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν προτίθεται να ανακατέψει τόσο πολύ την «τράπουλα», ώστε να επηρεαστεί η χημεία της ομάδας.

Από μία έως τρεις αλλαγές αναμένονται στα αρχικά σχήματα κάθε αναμέτρησης, προκειμένου να μην εμφανιστούν και σημάδια κόπωσης. Παράλληλα, τον δικό του αγώνα για να μπει στα πλάνα του προπονητή του συνεχίζει ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός σταρ θέλει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπέτις.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα