Αρχισαν τα... μακροβούτια!

Αρχισαν τα... μακροβούτια!03.01.2019Τηλεόραση

Πρεμιέρα στο Star Channel έκανε στις 30 Δεκεμβρίου η νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «Life is a beach»

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Τρεις νεαροί Κρητικοί και ακόμη ένας, που νιώθει Κρητικός αν και από την Καβάλα -καθώς από φοιτητής ζει στο Ρέθυμνο-, μας συστήθηκαν μέσω μιας νέας ταξιδιωτικής εκπομπής, που

έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 15.15, στο Star Channel, με τίτλο «Life is a beach» και με σύνθημα «Η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη!». Αν και βαρυχειμωνιά, το Star τόλμησε να πρωτοτυπήσει και άρχισε τα... μακροβούτια στη θάλασσα, για να μας δώσει ίσως μια ιδέα για το πού θα πιάσουμε τον Σταυρό στα Θεοφάνια ή πού θα κάνουμε τις... απλωτές μας το καλοκαίρι!

Τέσσερις φίλοι, λοιπόν, αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να βουτήξουν σε όσο περισσότερες παραλίες μπορούν. Ηδη είδαμε την πρώτη τηλεοπτική βουτιά τους, που μας άρεσε πολύ! Ο Χάρης, ο Αλεξ, ο Μετζό και ο Αλέφα θα φορτώνουν, λοιπόν, στο εξής το «Sons of the beach» αμάξι τους, θα ταξιδεύουν με αεροπλάνα και πλοία προκειμένου να επισκεφθούν όσο περισσότερες παραλίες γίνεται και να παρουσιάσουν αυτά που κάνουν καθεμιά τους ξεχωριστή.

Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, μέχρι την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο και τον Σίμο στην Ελαφόνησο, η ομάδα του «Life is a beach» θα δίνει τη δική της βαθμολογία και θα αναζητεί την παραλία με την πιο θετική... ενέργεια. Ενα «travel story» αφιερωμένο στις παραλίες, που δεν τελειώνουν ποτέ και που θα μας θυμίσει λίγο από το «World party» του Alpha με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά με ειδίκευση στη θάλασσα. Το πρώτο επεισόδιο του «Life is a beach» γυρίστηκε στα Κύθηρα ή, αλλιώς, Τσιρίγο. Η παρέα μάς σύστησε μια σειρά από φανταστικές παραλίες, όπως το Καλάμι, ο Πρασινόλακκος, οι Φούρνοι και το Καλαδί.

Στην Ικαρία

Στο δεύτερο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί ανήμερα των Θεοφανίων την ίδια ώρα, η εκπομπή κάνει «check in» στις διασημότερες παραλίες της Ικαρίας, αλλά και στο πιο εξωφρενικό πάρτι του νησιού. Πρώτη στάση, η παραλία της Μεσακτής, στο βόρειο μέρος του νησιού, από τις καλύτερες και μεγαλύτερες παραλίες, στρωμένη με καθαρή, ψιλή, χρυσή αμμουδιά και με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά. Είναι το ιδανικό μέρος για σέρφερ, χάρη στα γιγάντια κύματα και τα δυνατά ρεύματα.

Η επόμενη στάση είναι οι Σεϋχέλλες, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού. Εξωτικό σκηνικό και άγρια ομορφιά με γαλαζοπράσινα νερά και λευκό βότσαλο. Στην πραγματικότητα, αποτελεί τεχνητή παραλία που δημιουργήθηκε πριν από αρκετά χρόνια κατά τη διάνοιξη τούνελ για τη δημιουργία δρόμου.

Αποφασισμένη, η παρέα κατευθύνεται προς το πανηγύρι της Λαγκάδας, ίσως το μεγαλύτερο και πιο ξακουστό της Ελλάδας. Θεωρείται πλέον θρυλικό και για πολλούς αποτελεί από μόνο του λόγο για ταξίδι στο νησί. Από αυτούς τους πολλούς είναι και η παρέα του «Liab».

Απειρος κόσμος κάθε ηλικίας, ντόπιοι και τουρίστες, μαζεύονται από νωρίς το μεσημέρι κάτω από τα πλατάνια, γύρω από τραπέζια με φαγητό και ατελείωτο κόκκινο κρασί. Χορεύουν δίχως αύριο, μέχρι να έρθει το αύριο. Ακολουθούν οι παραλίες του Φάρου, του Αη Γιώργη και του Δράκανου, για να ολοκληρωθεί η ξενάγηση στο νησί του Ικαρου, του ατέλειωτου ξεφαντώματος και των ιδιαίτερων παραλιών του.

Η ομάδα των παρουσιαστών

Ποιοι είναι, όμως, οι παρουσιαστές Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Νίκος Μετζογιαννάκης, Γιώργος Αλεφαντινός;

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης, 35 ετών, είναι ερωτευμένος με το γαλλικό σκυλί του, ένα μπουλντόγκ ονόματι Μόμπι, θεωρεί τον εαυτό του οραματιστή και freelancer.

O Aλέξανδρος Προκοπάκης, 32 ετών, είναι φυσιοθεραπευτής, έχει δικό του μπαρ στην Κρήτη και ως χόμπι έχει το διάβασμα, το μπάσκετ και το μποξ.

Ο Γιώργος Αλεφαντινός είναι 34 ετών, dj και τρελαμένος με τα ταξίδια. Ο Νίκος Μετζογιαννάκης, 33 ετών, είναι dj και η μεγάλη εμμονή είναι να παίζει 18 ώρες στο PlayStation «FIFA 2019». Αν και από την Καβάλα, ο Νίκος πέρασε στο ΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας στο Ρέθυμνο και έκτοτε ζει στην Κρήτη.

Keywords
Αναζητήσεις
αλέξανδρος προκοπάκης – alejandro el grande
Τυχαία Θέματα