Απίστευτη παρέμβαση και επίθεση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Απίστευτη παρέμβαση και επίθεση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων28.02.2018Πρόσωπα

Σε μια σύγκρουση χωρίς προηγούμενο οδηγούνται τα μέλη της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με αιχμή το σκάνδαλο της Novartis.

Ο «πόλεμος» στους κόλπους της Δικαιοσύνης μαίνεται, με την πλειοψηφία της ένωσης να χάνει κάθε μέτρο εξαπολύοντας βολές σε βάρος των πέντε συναδέλφων της, που «τόλμησαν» να ταχθούν υπέρ της παραμονής της υπόθεσης σε ανακριτή διαφθοράς. Μάλιστα,

σε μια προσπάθεια να αποδομήσει τις καταγγελίες των «5» κατηγορεί τη μειοψηφία του Δ.Σ. της ένωσης ότι «αποτελεί τον κορμό της ομάδας της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Θάνου».

Στην ανακοίνωση που φέρει τον τίτλο «Συντονισμένες επιθέσεις με φανερούς σκοπούς» οι Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, α’ αντιπρόεδρος, Νικόλαος Σαλάτας, γενικός γραμματέας, Αγγελική Δεμέστιχα, υπεύθυνη Διαχείρισης Οικονομικών, Χαράλαμπος Σεβαστίδης, εκπρόσωπος Τύπου, Ευστάθιος Βεργώνης, β’ αντιπρόεδρος, Δημήτριος Φούκας, αν. γενικός γραμματέας, Ακριβή Ερμίδου, αν. υπεύθυνη Διαχείρισης Οικονομικών και Βαρβάρα Πάπαρη, μέλος, επιχειρώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αφήνουν αιχμές για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, καθώς αναφέρουν ότι χωρίς αποφάσεις του Δ.Σ. η ένωση «ελάμβανε δωρεές από διάφορες τράπεζες, με πρωτοβουλίες της συγκεκριμένης ομάδας», όπως και «χορηγίες από επιχειρηματίες για διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών»
.
Η αναφορά των «5» ότι το ενωτικό προεδρείο «εμπλέκεται σε κομματικές αντιπαραθέσεις διευκολύνοντας συγκεκριμένη πολιτική πλευρά και θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την αξιοπιστία της ένωσης και της Δικαιοσύνης» ήταν αυτή που προφανώς ενόχλησε την πλειοψηφία της ένωσης, η οποία έκανε λόγο για «ένα κρεσέντο προκλητικότητας και θράσους» αλλά και για «μηχανισμό προπαγάνδας, που πολεμάει με λύσσα όποιον αντιστέκεται στις μεθοδεύσεις και στους σχεδιασμούς αυτού του συστήματος».

Επιπλέον, κατηγορεί τους συναδέλφους της ότι «στράφηκαν άλλη μια φορά εναντίον της ένωσης και των 3.000 δικαστών και εισαγγελέων που αυτή εκφράζει», καθώς τους αποδίδει ενέργειες που καταδεικνύουν, όπως λέει, ότι η συγκεκριμένη «ομάδα θυσίασε και θυσιάζει δικαιώματα των συναδέλφων της για να ταυτιστεί πλήρως με τις κυβερνητικές θέσεις». Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να τους κατηγορεί ακόμη και επειδή «δικαιολόγησαν το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων που αποφασίστηκε τον Μάιο του 2016»!

Keywords
Τυχαία Θέματα