Αντιαεροπορική κάλυψη στη βάφτιση της χλιδής!

Αντιαεροπορική κάλυψη στη βάφτιση της χλιδής!16.09.2019Ρεπορτάζ

Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone που είχε στόχο τη δεξίωση για την εγγονή της Γιάννας Αγγελοπούλου

Μια γερακίνα «έσωσε» τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τους VIP καλεσμένους στη δεξίωση για τη βάφτιση της εγγονής της από drone που λίγο έλειψε να φτάσει πάνω από την οικία της, στο Παλαιό Ψυχικό, το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου να υποκλέψει εικόνες από το χαρμόσυνο γεγονός.

Πρόκειται για τη Ζήνα, το αντιαεροπορικό γεράκι του ειδικού εκπαιδευτή και

αστυνομικού Σταύρου Αθανασίου που αναλαμβάνει δράση σε τέτοιες περιπτώσεις, ως επί το πλείστον με επιτυχία. Έτσι συνέβη και τούτη τη φορά, που οι δυο τους παραφύλαγαν στην ταράτσα του σπιτιού. 

Η Ζήνα πέταξε για να αντιμετωπίσει το drone και το κατέρριψε προτού αυτό φτάσει στον στόχο του, δηλαδή πάνω από τον κήπο της έπαυλης με την πισίνα, όπου δινόταν το πάρτι, παρουσία μέχρι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Περίπου στις 23.30 ένα drone με κάμερα εμφανίστηκε από την πλευρά του λόφου Βεΐκου, από την πίσω πλευρά του σπιτιού δηλαδή, με προφανή σκοπό να φωτογραφίσει την εκδήλωση. Ευτυχώς το εντοπίσαμε αμέσως, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα εμάς, και ελευθερώσαμε τη Ζήνα.

Στα 50 μέτρα προτού καταφθάσει το drone στο σπίτι, η Ζήνα το είχε καταρρίψει» δήλωσε ο Σταύρος Αθανασίου και συνέχισε: «Ψάξαμε στα σκοτάδια μήπως βρούμε τον χειριστή του, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό».

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό θορύβησε τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τους προσκεκλημένους της, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιος ήταν αυτός που προσπάθησε μέσω drone να εισβάλει τόσο άκομψα στον κόσμο τους και τι επιζητούσε από αυτό.

Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως αστυνομικοί, οι οποίοι παρέλαβαν το drone και πλέον ερευνούν προκειμένου να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Κατά τ' άλλα, τα βαφτίσια της Ιωάννας Π. Αγγελοπούλου, πρωτότοκης κόρης του Παναγιώτη Θ. Αγγελόπουλου και της συζύγου του Ελλης Παπαδιαμάντη, τελέστηκαν με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Αν και το ιερό μυστήριο τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μόνο της οικογένειας, στη μεγαλειώδη δεξίωση που ακολούθησε στην έπαυλη της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 500. Ανάµεσά τους, πλην του πρωθυπουργού και της συζύγου του Μαρέβας, ήταν επίσης η Μαριάννα Λάτση, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Τσάκος µε τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη και η Ευγενία Χανδρή.

Το sitting στα δύο κεντρικά τραπέζια είχε ενδιαφέρον. Στο κεντρικό κάθισαν οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος µε τις οικογένειες Μητσοτάκη, Σαµαρά και Σηµίτη και στο δεύτερο η Γιάννα Αγγελοπούλου µε τον Οικουµενικό Πατριάρχη Βαρθολοµαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυµο και τον Βαγγελη Μαρινάκη, ο οποίος όµως έφτασε αργά στον χώρο της δεξίωσης, καθώς βρισκόταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα του Ολυµπιακού µε τον Βόλο.

Ο πρωτότοκος γιος και πατέρας της νεοφώτιστης Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον συγκινητικό λόγο του ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους και φυσικά τη γυναίκα της ζωής του, τη low profile Ελλη Παπαδιαμάντη.

Απαστράπτουσα η γιαγιά Γιάννα, επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τον επίσης πολύ συγκινημένο παππού Θεόδωρο Αγγελόπουλο υποδεχόταν τους καλεσμένους με έναν θερμό λόγο για τον καθένα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λένας Ζαχοπούλου, εξαδέλφης και έμπιστης συνεργάτιδος της κυρίας Αγγελοπούλου.

Έπειτα από πολλά χρόνια, λοιπόν, η έπαυλη της οικογένειας στην οδό Δρυάδων, στο Π. Ψυχικό, έζησε ανήμερα του Σταυρού, και κάτω από την πανσέληνο, στιγμές λάμψης και μεγαλείου με τη δεξίωση-υπερπαραγωγή προς τιμήν της νεοφώτιστης Ιωάννας. Τα γκαρσόνια και οι σωματοφύλακες ξεπερνούσαν τους καλεσμένους, σε μια από τις πιο ευτυχισμένες και συγκινητικές στιγμές της οικογένειας.

Όλος ο κήπος της έπαυλης είχε κλειστεί με ειδικό στέγαστρο, όπου δόθηκε το καθιστό δείπνο με το βασιλικό μενού, και σε χρόνο dt οι σερβιτόροι ικανοποιούσαν κάθε επιθυμία των καλεσμένων.

Στους κήπους της βίλας συνεργεία δούλευαν μέρα νύχτα τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την ονειρική βραδιά με την καθοδήγηση διακοσμητών και γνωστού fleurist από ανθοπωλείο των βορείων προαστίων. Και όντως το αποτέλεσμα ήταν μυθικό, διεθνών προδιαγραφών, με εξαίσιο γούστο, πανάκριβα σερβίτσια, ασημένια μαχαιροπίρουνα, ορτανσίες, ροζ παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορχιδέες.

Ο Ρέμος

Στην ειδική εξέδρα ολυμπιακών προδιαγραφών, με λέιζερ και φωτορυθμικά, που δέσποζε στον χώρο ανέβηκε και τραγούδησε τις επιτυχίες του ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του, αφού πρώτα ευχήθηκε στην οικογένεια, και στη συνέχεια το κέφι απογείωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολούθησε χορός έως το πρωί και το επίσημο δείπνο μετατράπηκε σε πάρτι, με τη νεολαία να πρωτοστατεί και την καλλονή κόρη της Γιάννας και θεία της νεοφώτιστης Καρολίνα Παρθένη-Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Αμβροσίου να κλέβουν την παράσταση.

Keywords
Αναζητήσεις
σωματοφυλακασ αστυνομικοσ αντωνη σαμαρα
Τυχαία Θέματα