Ανέλαβε χθες (αθόρυβα) ο Καράογλου

Ανέλαβε χθες (αθόρυβα) ο Καράογλου12.07.2019Άρθρα

Χωρίς επισημότητες η τελετή παράδοσης - παραλαβής

Καμία τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Ολα έγιναν πολύ τυπικά και χωρίς παρουσία κόσμου χθες το πρωί, στη σκιά της φονικής θεομηνίας στη Χαλκιδική, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, οπότε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

παρέλαβε από την απερχόμενη Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Από τη Χαλκιδική, όπου βρίσκονταν από τα ξημερώματα, οι κ. Θεοδωρικάκος και Καράογλου μετέβησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και ενώ ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους ευρισκόμενους στον τόπο της τραγωδίας.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για τη Χαλκιδική και τη βόρεια Ελλάδα. Εχουν υπάρξει εκτεταμένες ζημιές και προβλήματα σε τρεις δήμους της Χαλκιδικής και, δυστυχώς, έχουν χάσει τη ζωή τους έξι συνάνθρωποί μας από την απίστευτη καταστροφή χθες τη νύχτα» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός και συνέχισε: «Βρισκόμαστε εκεί από τα ξημερώματα μαζί με τον κ. Καράογλου, τον υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, σε απόλυτη συνεργασία με τους δήμους και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον κ. Τζιτζικώστα, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.Γι' αυτόν τον λόγο και η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής έγινε τελείως σύντομα και τυπικά, προκειμένου να μπορέσει ο κ. Καράογλου να ξεκινήσει τη δουλειά. Θα έχουμε τις επόμενες μέρες το περιθώριο να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα