Αμφιφυλόφιλος (!) ο Χίτλερ σύμφωνα με έκθεση της CIA

Αμφιφυλόφιλος (!) ο Χίτλερ σύμφωνα με έκθεση της CIA10.10.2018Πρόσωπα

Πρόσφατα αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA υποστηρίζει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε διπλή σεξουαλική ζωή, «ως ομοφυλόφιλος και ως ετεροφυλόφιλος».

Σύμφωνα με τη έκθεση των 70 σελίδων, την οποία συνέταξε το 1943 για λογαριασμό τού τότε Αμερικανού προέδρου Φράνκλιν Ρούζβελτ ο ανθρωπολόγος Χένρι Φιλντ, ο Χίτλερ είχε μία «ομοφυλόφιλη πλευρά» και στη νεαρή ηλικία του -από το 1910 μέχρι το 1913-,

όταν προσπαθούσε να κάνει καριέρα ζωγράφου στην Αυστρία, έμενε σε πανδοχείο της Βιένης όπου «σύχναζαν ηλικιωμένοι άνδρες που αναζητούσαν νεαρούς άνδρες για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις».

Ο Φιλντ ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ ένιωθε «ερωτική έλξη» για τον μετέπειτα υπαρχηγό του, Ρούντολφ Ες, που γινόταν όλο και πιο δυνατή «και ίσως να έγινε σεξουαλικής φύσης όταν φυλακίστηκαν μαζί τη δεκαετία του 1920».

Στην αναφορά του ο ανθρωπολόγος γράφει ότι ο Ες ήταν γνωστός τραβεστί με το ψευδώνυμο «δεσποινίς Αννα». Ο Χίτλερ περιγράφεται ως «σαδομαζοχιστικός τύπος άνδρα» που ήταν «και ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος, ταυτόχρονα άνδρας και γυναίκα». Ο συντάκτης της έκθεσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η σεξουαλική του ζωή είναι διπλή, όπως και η πολιτική στάση του. Είναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος, Σοσιαλιστής και ένθερμος εθνικιστής, άνδρας και γυναίκα. Αν και ο πραγματικός Αδόλφος Χίτλερ διαφεύγει της διάγνωσης, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική κατάστασή του είναι ανυπόφορη έως και απελπιστική».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμφιφυλόφιλος, Χίτλερ, CIA,amfifylofilos, chitler, CIA