Volkswagen: Είναι έτοιμη να αγοράσει τα αυτοκίνητά της

Volkswagen: Είναι έτοιμη να αγοράσει τα αυτοκίνητά της30.03.2018Ειδήσεις

Διατεθειμένη να αγοράσει πίσω οχήματα ντίζελ ανακοίνωσε χθες πως είναι η Volkswagen, εάν οι γερμανικές πόλεις απαγορεύσουν τελικά την κυκλοφορία τους, παρέχοντας παράλληλα περισσότερα κίνητρα στους δυνητικούς αγοραστές νέων πετρελαιοκίνητων οχημάτων.

Οι πόλεις στη Γερμανία μπορούν πλέον να απαγορεύσουν τα πιο ρυπογόνα οχήματα ντίζελ από τους δρόμους τους ύστερα από απόφαση γερμανικού

δικαστηρίου τον Φεβρουάριο. Πολλές γερμανικές πόλεις ξεπέρασαν τα όρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Ενωση για τις τιμές οξειδίου του αζώτου, το οποίο προκαλεί αναπνευστικές παθήσεις.

Για τη βασική μονάδα VW της Volkswagen, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι η προσφορά επαναγοράς αφορά τα νέα οχήματα ντίζελ που αγοράζονται από την 1η Απριλίου έως τα τέλη του 2018 και τίθεται σε εφαρμογή εάν η πόλη στην οποία ζει ή εργάζεται ο αγοραστής απαγορεύσει τα οχήματα ντίζελ. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι αντιπροσωπίες της θα αγοράζουν πίσω τα εν λόγω οχήματα στην τρέχουσα τιμή τους, εάν οι ιδιοκτήτες τους την ίδια στιγμή αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο που δεν εμπίπτει στους περιορισμούς για την κυκλοφορία στις πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα