O Ξυδάκης έφτασε στα... άκρα για να φλερτάρει με το Κέντρο

O Ξυδάκης έφτασε στα... άκρα για να φλερτάρει με το Κέντρο23.08.2018Πρόσωπα

Εντείνει ο ΣΥΡΙΖΑ την «αντιακροδεξιά» ρητορική του με στόχο να έλξει κεντρώους ψηφοφόρους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Ξυδάκης εκτόξευσε χθες πυρά εναντίον των στελεχών της Ν.Δ. που προέρχονται από τον ΛΑΟΣ.
«Βορίδης και Γεωργιάδης δεν πιστεύουν και δεν υπηρέτησαν

τη δημοκρατία. Συναγελάζονται με δικτάτορες και δηλωμένους εθνικοσοσιαλιστές. Αυτά που λέει ο Βορίδης για “ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς” τα έλεγαν και οι ναζί» σημείωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Είχε προηγηθεί τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. περί «ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς», που άναψε φωτιές. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες οι κυβερνήσεις ευθύνονται για τη χρεοκοπία αλλά περισσότερο απ' όλα η ηγεμονία της ιδέας της Αριστεράς ότι δεν πρέπει να υπάρχει δημοσιονομική πειθαρχία. Είναι κάτι βαθύτερο. Eνα ιδεολογικό υπόστρωμα και αίτημα με μεγάλη δύναμη, πέρα και πάνω από το εκλογικό ποσοστό που είχε η Αριστερά» σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Aδωνις Γεωργιάδης, με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, διερωτήθηκε: «Δικαιώθηκαν οι ιδέες της Αριστεράς; Oχι. Oπου κυβέρνησε η Αριστερά, είτε θρηνούμε αίμα είτε φτώχεια. Θυμηθείτε την Ανοιξη της Πράγας και δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα όπου δεν έχουν χαρτί υγείας, πάρτε την εκδοχή του Κάστρο, του Βιετνάμ ή της Βόρειας Κορέας. Οπου κυβέρνησε η Αριστερά τα πράγματα πήγαν χάλια. Οπου κυβέρνησε η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα