O επιθετικός Ταβάμπα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

O επιθετικός Ταβάμπα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού27.12.2017Πρόσωπα

Μετά τον Χατζισαφί, το χάος! Ο Ιρανός αμυντικός του Πανιωνίου είναι η πιο προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού, ενώ φουντώνουν τα σενάρια περί πρότασης στην Παρτιζάν για τον Λεάντρε Ταβάμπα.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός της σερβικής ομάδας, που μετράει 13 γκολ και 8 ασίστ σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη

σερβική ομάδα, δεν είναι μία εύκολη περίπτωση, αφού απασχολεί πολλές ομάδες του εξωτερικού. Είναι υπό παραχώρηση και οι Σέρβοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανταμώσει ξανά με τον Τζούρτζεβιτς. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν Ιβιτσα Ιλιεφ φέρεται ότι παραδέχτηκε σε σερβικά ΜΜΕ ότι έχουν δεχτεί επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου για την ενίσχυση των «φτερών» και γενικότερα της επίθεσης παραμένει ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εβερτον για τον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ, παρότι τα «ζαχαρωτά» ταξίδεψαν στο Μπέρμιγχαμ με πολλές και σημαντικές απουσίες. Θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού του ζήτησε (εκ νέου) μέσω των social media να επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του.

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένονται εξελίξεις και με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται (όπως οι Εμενίκε, Καρσελά και Καπίνο).

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα