Leasing αυτοκινήτων, ενοικίαση van & φορτηγών - Με την εγγύηση της Drive Hellas

Leasing αυτοκινήτων, ενοικίαση van & φορτηγών - Με την εγγύηση της Drive Hellas14.06.2019Ρεπορτάζ

Τι είναι το leasing αυτοκινήτων; Τελικά σας συμφέρει αντί να αγοράσετε αυτοκίνητο;

Η εταιρεία Drive Hellas

είναι δίπλα σας για την υπηρεσία αυτή και με χαμηλή τιμή, σας προτείνει αυτοκίνητα που ταιριάζουν στο lifestyle σας.

Ποια είναι τα οφέλη που προκύπτουν από τη λειτουργική μίσθωση;

Τα οφέλη είναι πολλαπλά και σχετίζονται κυρίως με την τσέπη σας! Συγκεκριμένα απαλλάσσεστε μια και καλή από την οικονομική επιβάρυνση και την αβεβαιότητα του εταιρικού στόλου.

Δεν δεσμεύονται καθόλου χρήματα από τον λογαριασμό σας και κάθε μήνα. Κάθε μήνα καταβάλλεται απλά το ποσό που έχει συμφωνηθεί, ώστε να μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε στενά τα έξοδά σας. Ειδικά οι εργαζόμενοι που θα αποκτούσαν ένα αυτοκίνητο με δόσεις, έτσι απαλλάσσονται από την αβεβαιότητα.

Το leasing αυτοκινήτων απευθύνεται τόσο σε απλούς ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες ή σε εταιρείες.

Ενοικίαση Van ή φορτηγού

Για την ενοικίαση van ή φορτηγού, η Drive Hellas καλύπτει όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Σύμφωνα με τον χώρο φόρτωσης που θέλετε να έχετε, μπορείτε να βρείτε φορτηγάκια με μεγάλο ή μικρό χώρο φόρτωσης. Με δεδομένο ότι η οδήγηση ενός ελαφρού φορτηγού δεν απαιτεί άδεια οδήγησης, μπορείτε να το νοικιάσετε ακόμα και στις διακοπές σας αν είστε μεγάλη παρέα ή οικογένεια.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 3 κατηγορίες οχημάτων, το van που σας ταιριάζει.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Drive Hellas και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ενοικιάσεις φορτηγών ή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία leasing.

Η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσετε μέσα από μία ευρεία γκάμα σύγχρονων αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας. Είναι διαθέσιμα προς εσάς βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αλλά και πολυθέσια κάθε μάρκας.

Απλά δείτε τα αυτοκίνητα του στόλου και επιλέξτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα