Εργαζόμενη της Marfin ξεσπά κατά του Γ. Κυρίτση: «Είναι κυνικό. Με θίγει, με πληγώνει και με πονάει»

Η γυναίκα που έζησε τις εφιαλτικές στιγμές μέσα στην «Marfin» το 2010 μίλησε μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση, ότι δεν θυμάται ποτέ νεκρούς από μολότοφ.

Η Μαρία Καραγιάννη ήταν μία από τις γυναίκες που εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο κτήριο της τράπεζας, την ώρα που οι κουκουλοφόροι πέταγαν μολότοφ μέσα σε αυτό, με σκοπό να το κάψουν.

Η κα Καραγιάννη, συναισθηματικά φορτισμένη, είπε: «Και βέβαια δεν το έχουμε ξεπεράσει, παρόλο που έχουν περάσει εννέα χρόνια. Ένιωσα

φρικτά όταν άκουσα τα λόγια του Γιώργου Κυρίτση. Είναι αδιανόητο να ακούγονται τέτοια πράγματα από το στόμα πολιτικού προσώπου, είναι πολύ κυνικό όλο αυτό και με θίγει και με πληγώνει και με πονάει.

Ακόμη κι αν ξέχασε, για εμένα αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Έχουμε υποστεί μεγάλη ψυχολογική κακοποίηση. Θίγομαι και προσβάλλομαι από αυτό που άκουσα».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ακόμη: «Τους ικετεύαμε, μη ρίχνετε τις μολότοφ μέσα στο κτήριο, υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για αυτό. Δεν σβήνουν οι μνήμες αυτές. Ζήσαμε την επιθανάτια αγωνία για πάρα πολύ ώρα. Κλαίγαμε. Όλα ξεχάστηκαν, ξεχαστήκαμε από όλους. Δεν υπάρχει κοινωνικός ιστός να μας στηρίξει. Ξυπνήσαμε να πάμε στη δουλειά μας στο κέντρο της Αθήνας, ως σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι».

Διαβάστε, επίσης:

Οργή για το «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ» του Κυρίτση – Χαμός στο twitter

Εργαζόμενη της Marfin ξεσπά κατά του Γ. Κυρίτση: «Είναι κυνικό. Με θίγει, με πληγώνει και με πονάει» on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργαζόμενη, Marfin, Κυρίτση, Είναι,ergazomeni, Marfin, kyritsi, einai