Τσίπρας: Απάντηση για τον μεσάζοντα και τα …πούρα

Για συντονισμένες επιθέσεις κατά της κυβέρνησης του μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή λέγοντας πως η ΝΔ παίρνει γραμμή από τα ΜΜΕ

Για την SIEMENS και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μίλησε ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας στην αγόρευση του στην

Βουλή, όπως άλλωστε και ήταν αναμενόμενο.

Η βουτιά στο παρελθόν όμως είχε και δόσεις παραπολιτικών απαντήσεων στον Κ. Μητσοτάκη.

Απαντώντας για τις… πουροθήκες στο γραφείο του, οι οποίες εμφανίζονται στο σποτάκι για το κοινωνικό μέρισμα, είπε πως αυτός δεν ξεσκονίζει το γραφείο του για να μην τα τραβήξουν τα τηλεοπτικά συνεργεία ενώ από την άλλη, όπως υποστήριξε, ο Κ. Μητσοτάκης αν έρθουν κάμερες στο γραφείο του πρέπει να το ξεσκονίσει για να μην φανούν τα τιμολόγια της SIEMENS.

Φταίνε τα Μέσα Ενημέρωσης

O πρωθυπουργός υποστήριξε πως οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από βαρόνους και μίλησε για ΜΜΕ κομιστών και υβριστών αλλά και για εκδότες που όπως είπε περνούν την πόρτα του Εισαγγελέα πιο συχνά από του σπιτιού τους για να καταλήξει «εκεί καταντήσατε την Ν.Δ. κύριε Μητσοτάκη».

Χτυπάτε τον Καμμένο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση

Με θερμότατα λόγια μίλησε για τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο Αλέξης Τσίπρας που αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που έχουν οι δυο άνδρες.

Στον γεμάτο θαυμασμό λόγο του για τον ΥΕΘΑ ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως κάνουν λάθος όσοι επιχειρούν να χτυπήσουν την κυβέρνηση μέσω του Πάνου Καμμένου.

Η Αριστερά θέλει το φως

Στην απάντηση του στον Κ. Μητσοτάκη ο Α. Τσίπρας μίλησε για εντυπώσεις που έχουν δημιουργήσει σκόρπιες λέξεις και υποστήριξε πως αυτός αφού πήγε στην Βουλή στην αγόρευση του θα δώσει στον λαό να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως μάλιστα είπε η Αριστερά δεν έχει σχέση με τον βούρκο και την λάσπη αλλά θέλει το φως.

Δεν είναι μεσάζοντας

Ο άνθρωπος που χαρακτηρίζετε μεσάζοντα είναι εξουσιοδοτημένος από την Σαουδική Αραβία υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Φέρτε τα ΚΥΣΕΑ του Σημίτη

Παράλληλα ο Α. Τσίπρας ζήτησε από τον Μ. Βορίδη αν η δημοσιοποίηση εγγράφων είναι θέμα διαφάνειας να έρθουν από τον Ανδρέα Λοβέρδο στο φως και τα έγγραφα των ΚΥΣΕΑ της περιόδου Σημίτη.

Κρητικός η πηγή της αντιπολίτευσης

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε επίσης πως πηγή όλων των πληροφοριών για τον φερόμενο ώς μεσάζοντα δεν ήταν κάποιος Σαουδάραβας αλλά ένας Έλληνας ο οποίος μάλιστα είχε υπάρξει και συνεργάτης στο Υπουργείο Οικονομικών το 2011.

Καταθέτω πρόταση για συζήτηση στην Βουλή

Ο πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας πως θα καταθέσει πρόταση για συζήτηση στην Βουλή για την φοροδιαφυγή.

The post Τσίπρας: Απάντηση για τον μεσάζοντα και τα …πούρα appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα