Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Καλώς τον και ας άργησε! Απολογηθείτε!

Μητσοτάκης: Δεν ξέρω αν ο κυβερνητικός εταίρος σας εκβίασε να είστε εδώ είπε στον Α. Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.

-Σε ευθεία επίθεση κατά του Α. Τσίπρα προχώρησε ο Κ. Μητσοτάκης στην συνεδρίαση της Βουλής

για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

-Τώρα που σας βλέπω μαζί ταιριάζετε, είπε στον Α. Τσίπρα και στον Π. Καμμένο ο Κ. Μητσοτάκης

-Παρουσιάστηκε και νέο έγγραφο για τον μεσάζοντα!

-Κάλεσε τον Τσίπρα να απολογηθεί.

Πήρε φωτιά η συζήτηση στην Βουλή με την αγόρευση του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος προχώρησε σε μια ευθεία επίθεση κατά του Α. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός απουσίαζε από την αίθουσα στην έναρξη της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη ενώ μόλις μπήκε στην αίθουσα με ειρωνία ο Κ. Μητσοτάκης του είπε «καλώς τον και ας άργησε».

Οι προσωπικές επιθέσεις συνεχίστηκαν για τα ενδότερα του Μαξίμου με τον Κ. Μητσοτάκη να ειρωνεύεται την θήκη των πούρων που φαίνεται στο σποτάκι του Μαξίμου για το κοινωνικό μέρισμα.

Η Ν.Δ. υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι χειροπόδαρα δεμένος με τον Π. Καμμένο είπε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος προέβλεψε πως το πολιτικό τέλος των δυο είναι κοντά.

Μητσοτάκης: Λόγω Άκη κόπηκαν οι μεσάζοντες και εσείς τους επαναφέρατε

Για την πρώτη κυβέρνηση η οποία θα ελέγχθεί γιατί ξεπουλάει στρατιωτικό υλικό μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος σημείωσε πως η μόνη διαφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι πως εκείνος αγόραζε όπλα ενώ η τωρινή κυβέρνηση πουλάει.

Ο Κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα πως λόγω όσων έγιναν επί Άκη κόπηκαν οι μεσάζοντες αλλά τώρα ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος τους επανέφεραν.

«Έδειξε» ειδικό δικαστήριο ο Κ. Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., όπως έκανε νωρίτερα και ο Μ. Βορίδης άφησε να φανεί πως η Ν.Δ. θα επιδιώξει να πάει η υπόθεση σε ειδικό δικαστήριο.

Ο Μάκης Βορίδης μίλησε για «άλλα ακροατήρια» στα οποία θα πάει η τωρινή κυβέρνηση ενώ ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η νέα πλειοψηφία της Βουλής θα ψάξει όσα δεν αφήνει να ψαχτούν η τωρινή σύνθεση της Βουλής.

Μητσοτάκης: Θυμάστε τι λέει ο Βίτσας;

Στην αγόρευση του ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε μία δήλωση του Δημήτρη Βίτσα. Τί είχε πει; Πως οι υπογραφές σε συμφωνίες πρέπει να είναι υπογραφές κρατικών παραγόντων. Γιατί λοιπόν εμπλέξατε μεσάζοντα; ρώτησε ο Κ. Μητσοτάκης.

Γιατί δεν μας είπατε για τον μεσάζοντα;

Ο Κ. Μητσοτάκης στο μπαράζ ερωτημάτων που εξαπέλυσε ρώτησε ακόμα γιατί η Βουλή δεν ενημερώθηκε ποτέ για τον μεσάζοντα. Ενώ ρώτησε ακόμα που θα πήγαιναν τα 200.000 πλεονάζοντα βλήματα, αφού η Σαουδική Αραβία θέλει μόνο 100.000 και η Αθήνα πούλαγε 300.000;

Τον ξέρατε από τον Ιούνιο!

Αίσθηση προκάλεσε και ένα ακόμα έγγραφο που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το οποίο ο μεσάζοντας είχε συνάντηση στο γραφείο του ΥΕΘΑ από τον Ιούνιο, άρα από τότε γνωρίζονταν.

«Βόμβα» για την Δικαιοσύνη

Στην κατάληξη της ομιλίας του ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον Α. Τσίπρα να απολογηθεί για όσα εχουν δει το φως της δημοσιότητας και να αφήσει απερίσπαστη την δικαιοσύνη με τους λειτουργούς της χωρίς πιέσεις να ψάξουν την υπόθεση!

Τα καθεστώτα σαν το δικό σας πέφτουν με πάταγο σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης!

The post Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Καλώς τον και ας άργησε! Απολογηθείτε! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα