Ιωακειμίδης: Ψήφιση εκλογικού συστήματος το Σεπτέμβριο -Οξεία κόντρα με Πατούλη (διάλογοι)

Να αποσυρθεί το μέρος του «Κλεισθένη 1» που αφορά το εκλογικό σύστημα και να ψηφιστεί το υπόλοιπο μετά το τέλος Ιουνίου οπότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαβούλευση, ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, κ. Ιωακειμίδης διευκρίνισε ότι ο εκλογικός νόμος

θα μπορούσε να ψηφιστεί το Σεπτέμβριο μετά από διαβούλευση με την Αυτοδιοίκηση και αφού κατατεθεί και σχετική πρόταση από την ΚΕΔΕ.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη είχε και σκληρή κόντρα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ όταν ο κ. Πατούλης υποστήριξε ότι ανέφερε ανακρίβειες στην ομιλία του ότι στην ΠΕΔΑ υπήρξε σύμπλευση απόψεων από όλες τις παρατάξεις αναφορικά με τον «Κλεισθένη 1»: «Είμαι κι εγώ μέλος της ΠΕΔΑ και η αλήθεια είναι ότι δεν ελήφθη απόφαση γιατί δεν υπήρχε απαρτία. Και δεν υπήρχε σύμπλευση κ. Ιωακειμίδη. Δείτε τις δεκάδες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων της Αττικής», πρόσθεσε.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Ιωακειμίδης: Ποιος είσαι εσύ που παρεμβαίνεις στις ομιλίες;

-Πατούλης: Να μαζευτείς κύριε Ιωακειμίδη για έχει γίνει αρχάγγελος των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης

-Ιωακειμίδης: Θα γίνω ο αρχάγγελος της παραβίασης των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε ζητήσει την απόσυρση του νομοσχεδίου.

The post Ιωακειμίδης: Ψήφιση εκλογικού συστήματος το Σεπτέμβριο -Οξεία κόντρα με Πατούλη (διάλογοι) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα