Τι σχέση έχει ο Θάνος Τζήμερος με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη;

Η ιδέα του Θάνου Τζήμερου έγινε αφορμή για ένα ιδιαίτερο κουίζ που ανέβηκε στο site της Περιφέρειας Αττικής.

Κουίζ για δυνατούς λύτες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυτό που σας θέσαμε στον τίτλο και ανέλαβε να το... λύσει η Περιφέρεια Αττικής, μετά από μια ιδέα του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου, την οποία ‘’αγκάλιασε’’ ο Γιώργος Πατούλης και λίγους μήνες μετά έγινε πράξη.

Το συγκεκριμένο

κουίζ με τίτλο ‘’Τι ξέρεις για την επανάσταση’’ ανέβασε στο site της η Περιφέρεια Αττικής και μέσα από 200 ερωτήσεις για το 1821, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για τα πρόσωπα και τα γεγονότα του Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Οι ερωτήσεις είναι ομαδοποιημένες ανά 10 και εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Για να προχωρήσει κάποιος στην επόμενη δεκάδα, θα πρέπει να έχει απαντήσει σωστά τουλάχιστον στις 8. Αν αποτύχει, μπορεί να ξαναδοκιμάσει. Νικητής του διαγωνισμού, που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2022, θα είναι όποιος απαντήσει στις περισσότερες συνεχόμενες ερωτήσεις και, επί ισοβαθμίας, στον συντομότερο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη της υλοποίησης της πρωτότυπης αυτής ιδέας είχε το γραφείο της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μ. Βιδάλη, η οποία συνεργάστηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα