Τα 8 μέλη της επιτροπής για το διαγωνισμό απονομής βραβείων από το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης

Πρόεδρος της επιτροπής η Μαρία Νικολαΐδη μέλος ΔΕΠ.

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδα Χριστόπουλου συγκροτήθηκε η επιτροπής αξιολόγησης στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού και απονομής βραβείων ψηφιακής διακυβέρνησης. Τα μέλη της επιτροπής θα λάβουν αποζημίωση ανάλογα με τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις (τέσσερις το μήνα).

Η Επιτροπή αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:
1. Μαρία Νικολαΐδη του Παύλου

με ΑΔΤ Μ360970, μέλος ΔΕΠ (Καθηγήτρια, Τµήµα Πληροφορικής και Τηλεµατικής, Χαροκόπειο) Πανεπιστήµιο
2. Όλγα Λουκανίδου του Θεόδωρου με ΑΔΤ ΑΜ 285186, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως μέλος.
3. Αθανάσιος Γρίβας του Αστέριου, με ΑΔΤ ΑΚ 827894, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Οργανώσεων, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών, ως μέλος.
4. Ελένη Τσανάκα του Δημητρίου με ΑΔΤ ΑΜ 551764, εκπρόσωπο Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ως μέλος.
5. Αργύρης Περουλάκης του Θεοφάνη με ΑΔΤ ΑΝ 048847, εκπρόσωπο του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, ως μέλος.
6. Αριστείδης Σωτηρόπουλος του Βασιλείου με ΑΔΤ ΑΜ 228248, εκπρόσωπο της Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε, ως μέλος.
7. Παναγιώτα Παπαρίδου του Βασιλείου με ΑΔΤ ΑΟ 107964, εκπρόσωπο του ιδιωτικό τομέα, ως μέλος (πρόεδρος ΣΕΠΕ).
8. Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου του Ηλία με ΑΔΤ ΑΒ 603726, μόνιμη υπάλληλο, του τμήματος Ψηφιακής Προσβασιμότητας & Κοινωνικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Ψηφιακής Στρατηγικής Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ως γραμματέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα