Ρέθυμνο: Εργασίες ύψους 3,2 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων επί της παλιάς εθνικής οδού

Η σύμβαση, αφορά εργασίες αποκατάστασης για την αντιμετώπιση εδαφικών αστοχιών που εντοπίστηκαν σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της ΠΕΟ Ρεθύμνου - Επισκοπής.

Σύμβαση 3,2 εκατ. ευρώ για εργασίες-παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων, προστασία πρανών και αποκατάσταση οδού επί της παλιάς εθνικής οδού Ρεθύμνου-Επισκοπής υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Σταύρος Αρναουτάκης.

Η σύμβαση, αφορά εργασίες αποκατάστασης για την αντιμετώπιση εδαφικών αστοχιών που εντοπίστηκαν σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της ΠΕΟ Ρεθύμνου - Επισκοπής, όπως κατολισθητικά φαινόμενα σε πρανή της οδοποιίας τα οποία δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητα.

Στο μεταξύ δενδροφύτευση και αναδάσωση των καμένων τμημάτων της περιοχής στον Μασταμπά πραγματοποίησαν εθελοντές από το Δίκτυο ΡΕΘελοντώ, το Τμήμα Πρασίνου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριών Μοναστηρίων Ρεθύμνου. Στόχος της δράσης των περίπου 200, που συμμετείχαν, εθελοντών, ήταν να προστατευθεί η περιοχή, που όπως δήλωσαν τραυματίστηκε από τις πυρκαγιές και να υπάρξει η ευκαιρία να ζωντανέψει ξανά και να αποτελέσει μια όμορφη πράσινη όαση στην περιοχή.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα