Ιδιοκτήτης κλινικής στην Έδεσσα παραχωρεί στο Δημόσιο τις υπηρεσίες της

Επιχειρηματίας που λειτουργεί ιδιωτική κλινική στην Έδεσσα με 100 κλίνες, πρότεινε προ ημερών στο Υπουργείο Υγείας να διαθέσει εξ ολοκλήρου τη δομή του στο Δημόσιο.

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η μεταφορά ασθενών με κορωνοϊό από τα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στη μία (εκ των δύο) κλινική που έχει επιταχθεί στη συμπρωτεύουσα Την ίδια στιγμή, οι φήμες ότι επίκεινται και νέες επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών στη συμπρωτεύουσα αιωρούνται

και όπως λένε παράγοντες της αγοράς, τα πάντα θα κριθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στη Βόρειο Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η επίταξη της Γενικής Κλινικής «Λυσίμαχος Σαραφιανός» και της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για την μεταφορά εκεί ασθενών με covid-19. Στη διαδρομή όμως, το Υπουργείο Υγείας μετά από συνομιλίες που είχε με την διοίκηση του ομίλου Εuromedica αποφασίστηκε η δυνατότητα εθελούσιας χρήσης και των 200 κλινών του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» που του ανήκει, σε ασθενείς COVID-19, ενώ η κλινική θα δέχεται ασθενείς non COVID σε απλές κλίνες και στη ΜΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα