Έκτακτο: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του γραφείου της Μέρκελ στο Βερολίνο

Ένα αυτοκίνητο εθεάθη να πέφτει σήμερα στην πύλη της καγκελαρίας στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται το γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Τo αυτοκίνητο έφερε συνθήματα γραμμένα με λευκή μπογιά που αναφέρουν: «Καταδικάσατε παιδιά και ηλικιωμένους. Δολοφόνοι. Σταματήστε την πολιτική της παγκοσμιοποίησης».

Λίγο

μετά το συμβάν ένοπλοι αστυνομικοί έλεγξαν με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους το αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο έφθασαν και ασθενοφόρο και όχημα της πυροσβεστικής. Εδώ και μήνες γίνονται στη Γερμανία διαδηλώσεις -ενίοτε και βίαιες- κατά της στρατηγικής της κυβέρνησης Μέρκελ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Μέρκελ έχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη σήμερα με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων της Γερμανίας σχετικά με την παράταση του lockdown στη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

#Berlin #Germany
BREAKING:
EYE-WITNESS reports of car crashing into the gates of the German Chancellery in Berlin; office of Kanzlerin Angela Merkel.

: HK (unconfirmed if the sceneoriginal states it is) https://t.co/jvbblFARlY pic.twitter.com/VenJ6LcdIv

— Shane B. Murphy (@shanermurph) November 25, 2020

# SON DAKİKA Bir kişi Bakanlar kurulu devam ederken #Almanya Başbakanlığa girmek istedi #Merkel pic.twitter.com/oNPFCcu5oc

— İlhan Atasoy (@ilhan_atasoy) November 25, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα