Parocks: Την Πρωτομαγιά στην Πάρο το κοινό ξενοδοχειακό βήμα Σμπώκου – Πρίτσα

Τόσο ο Ηλίας Σμπώκος, όσο και ο Χρήστος Πρίτσας διαθέτουν μακρά πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων στα ελληνικά νησιά, όμως είναι η πρώτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους. 

Σε εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να ανοίξει την Πρωτομαγιά στην Πάρο, εργάζεται η ομάδα των επιχειρηματιών, γνωστών από την θητεία τους στα ξενοδοχεία Ηλία Σμπώκου, η οικογένεια του οποίου είχε πολυτελή καταλύματα στην Κρήτη και Χρήστου Πρίτσα,

ο οποίος διαθέτει μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων ξενοδοχειακές, τουριστικές και μεσιτικές επιχειρήσεις στην Πάρο (Paros Phos Development, Rocks Estates) και στη Μύκονο (Mykonos Rocks Development).

Ο δεύτερος, δε, υπενθυμίζεται ότι είχε συστήσει προ καιρού εταιρεία στην οποία συμμετέχει και η Μαρίνα Σταυράκη – πρώην Πατούλη, με το όνομα Prime Development Α.Ε. Αξιοποίησης Ακινήτων και Συμμετοχών, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ και δραστηριοποίηση στην αγοραπωλησία ακινήτων, εκμίσθωση και διαχείρισης ακινήτων κλπ.

Το πρώτο κοινό επιχειρηματικό βήμα των δύο ανδρών ονομάζεται Parocks και βρίσκεται στον Αμπελά της Πάρου, κοντά στη Νάουσα.

Το ξενοδοχείο έχει συνολικά 40 δωμάτια, δηλαδή 8 σουίτες με ιδιωτική πισίνα, 19 δωμάτια με jacuzzi και 13 με ιδιωτική πισίνα.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, σχεδόν όλες οι σουίτες και τα δωμάτια διαθέτουν άπλετους εξωτερικούς χώρους με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ζήσουν την αυθεντική, openair εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού, ενώ όλοι οι τύποι δωματίων είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν εξατομικευμένες εμπειρίες μέσα σε ένα γνήσιο πλαίσιο ελληνικής φιλοξενίας.

Το Parocks διαθέτει, επίσης, spa, εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, χώρους θεραπειών και γυμναστήριο.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα