Optima Βank: Πως συνδέεται με τη... Λαμία και με το δημογραφικό πρόβλημα

Όλο και περισσότεροι είναι οι φορείς που θίγουν το ζήτημα της υπογεννητικότητας. 

Σε ένα ζήτημα που δεν θα περίμενε κανείς έκανε αναφορά ενώπιον μεγάλου κοινού, επιφανές στέλεχος της τραπεζικής κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερη μνεία για τη σημασία που αναμένεται να έχει το δημογραφικό ζήτημα για τα επόμενα χρόνια έκανε σε συνέδριο για την ακίνητη περιουσία ο επικεφαλής της Οptima Bank, Γιώργος Τανισκίδης.

«Θα έπρεπε να χαίρονται οι επικεφαλής των επιχειρήσεων όταν κάποια συνεργάτης τους τους λέει ότι είναι έγκυος. Δεν θα πρέπει πλέον αυτό να προβληματίζει τα στελέχη επειδή

οι γυναίκες θα λείψουν από τη δουλειά για κάποιο διάστημα. Πρέπει να ριχτούμε όλοι στη μάχη για να αποτρέψουμε την υπογεννητικότητα. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα μας και όχι μόνο» ανέφερε ο κ. Τανισκίδης, παρομοιάζοντας τις απώλειες κάθε έτος που είναι πλέον μεγαλύτερες από τις γεννήσεις στην Ελλάδα, με... πόλεις της χώρας μας.

«Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά πέρυσι χάσαμε μια Λαμία σε πληθυσμό και οι γεννήσεις ήταν λιγότερες» τόνισε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία και προβληματισμό στο ακροατήριο. Και δικαίως...

Keywords
Τυχαία Θέματα