Galerie de Beaute: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με προϊόντα Kiko Milano και Fresh Line

Με πιλοτική μορφή σε κάποια πρώτα καταστήματα. 

Στην ενίσχυση του χαρτοφυλακιού τους προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες τα Galerie de Beauté.

Αυτό σημαίνει ότι ενέταξαν στα corners που φιλοξενούν δύο από τις πιο γνωστές μάρκες καλλυντικών στην ελληνική αγορά, τη Fresh Line, της οικογένειας Βαγιωνή και την Kiko Milano, την οποία διαχειρίζεται στην Ελλάδα ο όμιλος Φάις.

Σύμφωνα

με όσα έγιναν γνωστά, το brand Fresh Line τοποθετείται με δικό του corner μέσα στα καταστήματα, στα φυσικά καταστήματα της Galerie de Beauté σε Νέα Ιωνία, Βριλήσσια, Καλαμάτα, αλλά και στο eShop της.

Την ίδια στιγμή, η Galerie de Beaute συνεργάζεται για 1η φορά με την Kiko Milano στο ανανεωμένο κατάστημα της Galerie de Beaute, στο Athens Metro Mall.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kiko Milano, παρότι αναπτύσσεται κυρίως με δικό της δίκτυο καταστημάτων, συνεργάζεται με τα Galerie de Beauté για να συστηθεί στο κοινό του Athens Metro Mall, με δικό της corner που αποτελείται από μία εξαιρετικά ευρεία και διαφοροποιημένη γκάμα προϊόντων.

Κατά πληροφορίες, η μάρκα διατίθεται και online, ενώ σύντομα θα διατίθεται και σε περισσότερα σημεία πώλησης Galerie de Beaute, σύμφωνα με το πλάνο ανάπτυξης που έχει προγραμματιστεί από την εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα