Isomat: Τί νέο παρουσιάζει στο Architect Show

Για δάπεδα και πισίνες. 

Για τρίτη φορά δίνει το παρών η ISOMAT στο The Architect Show 2023. που, φέτος, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου στο Athens Metropolitan Expo.

Κατά πληροφορίες από την εταιρεία, σε αυτή την έκθεση οι επισκέπτες

θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις λύσεις της ISOMAT για διακοσμητικά δάπεδα, όπως είναι το δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, που προσφέρει μια διακοσμητική, αντιολισθηρή επιφάνεια, το διακοσμητικό δάπεδο Terrazzo με τη vintage αισθητική του μωσαϊκού σε πιο μοντέρνα εκδοχή, που εξασφαλίζει μονολιθικές επιφάνειες, το δάπεδο Flake Flooring, που προσδίδει αισθητικό αποτέλεσμα σε συνήθεις στεγανωτικές στρώσεις και ρητινικά δάπεδα, όπως επίσης και τα συστήματα Beach Entry Pools για πισίνες που προσομοιώνουν την υφή και το χρώμα της άμμου, αλλά και σε συνδυασμούς αποχρώσεων.

Επιπλέον, η ISOMAT θα προτείνει, μέσω του Show, τη μεσογειακή αρχιτεκτονική διακοσμητική λύση της πατητής τσιμεντοκονίας, με εφαρμογή σε τεχνοτροπίες, όπως η ρωμαϊκής αισθητικής «Τραβερτίνο» με αδρή υφή που παραπέμπει στην κομψότητα του μαρμάρου.

Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους συνεργάτες της εταιρείας σχετικά με τα πιστοποιημένα «πράσινα» προϊόντα και συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, που εξασφαλίζουν credits για την πιστοποίηση LEED και να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM για ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα