Εορτασμοί 30 χρόνων του Παραρτήματος Ασβαστοχωρίου της Χ.Α.Ν.Θ.

Σε κλίμα ζεστό και φιλόξενο, όπως ακριβώς χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Χ.Α.Ν.Θ., γιόρτασε η Οργάνωση τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του Παραρτήματος της Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου.

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου που τίμησε τη Χ.Α.Ν.Θ.  με την παρουσία του και έδωσε δύναμη στην Οργάνωση να συνεχίσει το έργο της, με στόχο τα καλύτερα που έρχονται, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης στον χαιρετισμό του.

Η

Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς / υποστηρικτές της εκδήλωσης:

• Για τα νόστιμα εδέσματα του μπουφέ, αλλά και για το άψογο service το Αυθεντικό Catering των ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ!• Για τα δροσερά θεϊκά νερά τη DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό!• Για τα καταπληκτικά κρασιά την ΜεσήμβριαΟινοποιητική!• Και φυσικά τον σταθερό χορηγό του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου και αγαπημένο συνεργάτη Κολέγιο Δελασάλ – Collège De LaSalle – De La Salle College!

Η εκδήλωση έκλεισε δίνοντας όλοι ραντεβού στα 50χρονα του Παραρτήματος Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου και πριν από αυτά… στα 100χρονα της Χ.Α.Ν.Θ.!!!

Λίγα λόγια για τη Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου

Το Παράρτημα συμπλήρωσε τρεις δεκαετίες ζωής και προσφοράς στον οικισμό

Στο Ασβεστοχώρι, ένα παλαιό οικισμό στην άλλη πλευρά του δάσους του Σέιχ Σου κλήθηκε να ιδρύσει Παράρτημα η Αδελφότητα πριν 30 χρόνια από εθελοντές κατοίκους του. Το Παράρτημα ξεκίνησε με 56 συμμετοχές το 1989 και 5 προγράμματα και μέσω μιας συνεχούς ανοδικής πορείας πλησίασε τις 500 συμμετοχές το 2007 και 28 προγράμματα. Το 1996 επεκτάθηκε σε δεύτερο ενοικιαζόμενο κτίριο και μαζί άρχισε και η ανάπτυξη της περιοχής, με μετακίνηση Θεσσαλονικέων από το κέντρο της πόλης στα προάστια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του ιδιόκτητου κτιρίου, που στεγάζει σήμερα τη Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου, του οποίου η θεμελίωση έγινε στις 13 Ιουνίου 2012 και στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 τα επίσημα εγκαίνια.

Το Παράρτημα οφείλει μια ιδιαίτερη αναφορά στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης, μεδωρεά & δάνειο της οποίας ανεγέρθηκε το νέο κτίριο. Το κτίριο περιλαμβάνεται στην Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2014 και στα 5 καλύτερα σε πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό 2014 για τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του.

Σήμερα οι συνθήκες της καθημερινότητας και των ενδιαφερόντων των παιδιών και των γονέων  τους, έχουν αλλάξει. Κυρίως όμως έχει αλλάξει η ανθρώπινη επικοινωνία, τόσο απαραίτητη για όλους. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον που συνέχεια μεταλλάσσεται, που η τεχνολογία, η έρευνα, η επιστήμη τρέχουν με άλματα, η Χ.Α.Ν.Θ Ασβεστοχωρίου συνεχίζει μέσω των προγραμμάτων της να βρίσκει τους τρόπους να προσφέρει τις αρχές και τις αξίες  της.Η Πρόεδρος του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Αλεξία Αηδονά, ηΑντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, ο Γενικός Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ. Βασίλης ΙωάννουΔημήτρης Παππάς, Δημήτρης Στρατάκης, ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης, Δημήτρης Καραΐσκος Ελένη Αθανασιάδου, Παναγιώτης Πετράς, Λυδία Κοκκόρια, Ιωάννης Σωσσίδης, Γιάννης Ηλιάδης, Βασίλης Ιωάννου

Αφροδίτη Ρώμπη, Αλεξία Αηδονά

The post Εορτασμοί 30 χρόνων του Παραρτήματος Ασβαστοχωρίου της Χ.Α.Ν.Θ. appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εορτασμοί 30, Παραρτήματος Ασβαστοχωρίου, Χ Α Ν Θ,eortasmoi 30, parartimatos asvastochoriou, ch a n th