Ακούστε και αγανακτήστε! Αλβανίδα τραγουδίστρια έκλεψε τραγούδι του Παντελή Παντελίδη…

Παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει, ωστόσο, κάποιες φορές καλό ο «κλέφτης» καλό είναι να κρατάει και τα προσχήματα.

Ο Νάσος Γουμενίδης έψαξε και έβγαλε λαβράκι, σχετικά με το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Λιώμα σε γκρεμό».

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος μέσα από το blog του, Αλβανοί παραγωγοί αντέγραψαν το τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή και το αποτέλεσμα μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Το παιχνίδι

γύρω από τον Παντελή Παντελίδη είναι χοντρό. Ο Παντελής ακόμη και νεκρός πουλάει. Και πουλάει πολύ. Ότι και να αφορά σε αυτόν, στην οικογένειά του, στους πρώην συνεργάτες του, στις γυναίκες της ζωής του, στην μουσική κληρονομιά του. Από την μεριά μου έχω κρατήσει στάση αναμονής σε πολλά “ανοιχτά” ζητήματα, όχι γιατί φοβήθηκα ή γιατί απειλήθηκα, όπως ακούω από εδώ και από εκεί. Το έκανα ξεκάθαρα τιμώντας την διαδικασία και την αρχή που κάνει την κοινωνία μας ανθρώπινη. Και αναφέρομαι στην Δικαιοσύνη.

Αυτή έχει εδώ και μήνες τον λόγο. Οι Εισαγγελείς θα κρίνουν. Οι Εισαγγελείς θα αποφασίσουν. Όχι οι δημοσιογράφοι. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πώς δεν παρακολουθώ από το δικό μου μετερίζι την υπόθεση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν βγει κάποιοι και κατηγορούν την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, συκοφαντώντας την όποια προσπάθεια κάνουν οι γονείς και τα αδέρφια του προκειμένου να προστατεύσουν την “υπεραξία” του παιδιού τους.
Λένε πώς τα κάνουν όλα για τα λεφτά… πώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πλουτίζουν και άλλα χυδαία επιχειρήματα που δεν έχουν καμία βάση.

Τρανό παράδειγμα; Αυτό που σας αποκαλύπτω σήμερα. Αλβανοί παραγωγοί… ακόμα αναρωτιέμαι πώς φέρουν τον συγκεκριμένο τίτλο, έκλεψαν το τραγούδι” του Παντελή “ Λιώμα σε γκρεμό” και προέβησαν σε πρωτοφανή αλητεία.
Αν ακούσετε παρακάτω το τραγούδι θα καταλάβετε πώς μιλάμε για καραμπινάτη κλοπή. Μια κλοπή για την οποία η μητέρα του Παντελή ενημερώθηκε μόλις χθες και εξ όσων μαθαίνω δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να πέσει κάτω. Ήδη έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να προχωρήσει παρακάτω…

The post Ακούστε και αγανακτήστε! Αλβανίδα τραγουδίστρια έκλεψε τραγούδι του Παντελή Παντελίδη… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα