Που χάθηκε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος

15:05 7/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ «Μάρκος» άνοιξε θεατρικό εργαστήριΠου χάθηκε ο Πέτρος ΜπουσουλόπουλοςΤετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 15:04

❱❱ Το χρυσό cd single και η φημολογούμενη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα την οποία δεν παραδέχτηκε ποτέ
❱❱ «Βαμμένος» Παναθηναϊκός, έγινε ηλεκτρολόγος

και δούλεψε σε οικοδομή μέχρι να κάνει τηλεοπτικό ντεμπούτο

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

«Αλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη» λέει το γνωστό τραγούδι. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ωστόσο, την... έκανε για Ρόδο!

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τον ρόλο του Μάρκου της επιτυχημένης σειράς του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», έφυγε από την Αθήνα για το νησί των ιπποτών ύστερα από 15 χρόνια στις τηλεοπτικές και τις θεατρικές επάλξεις. Στόχος του, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να λειτουργήσει, δηλαδή, ένα θεατρικό εργαστήρι διδάσκοντας υποκριτική σε ενήλικες και παιδιά.

Το εργαστήρι του έκανε εγκαίνια τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη φιλική συμμετοχή του Γιώργου Χρανιώτη και του Πέτρου Λαγούτη σε ρόλους guest καθηγητών, ενώ μόνιμη παρουσία στο team των διδασκόντων έχει η Κερασία Σαμαρά.

Η σχολή λέγεται Αγιούτο, όνομα που εμπνεύστηκε ο ιδρυτής της από την ταινία «Το απέραντο γαλάζιο». «Με τράβηξε πολύ το μέρος. Εχω αναπτύξει δεσμούς με κάποιους ανθρώπους και θέλησα να επιχειρήσω και να δημιουργήσω κάτι εδώ. [...] Δεν ξέρω αν θα μείνω μόνιμα στη Ρόδο. Δεν μ’ αρέσει να προγραμματίζω. Σίγουρα, όμως, έχω σκοπό να συνεχίσω και του χρόνου το εργαστήρι» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, την πρώτη έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής.

Ο 34χρονος μπορεί να έγινε γρήγορα δημοφιλής στον χώρο του θεάματος, όμως δεν ενσωματώθηκε στις «παρέες» της showbiz, δεν «έπαιξε» με την προσωπική ζωή του για ένα εξώφυλλο, δεν έδωσε εύκολα -και κυρίως χωρίς λόγο- συνεντεύξεις. Ασυμβίβαστος, ερωτεύσιμος, ατίθασος και λιγομίλητος, ο πρωταγωνιστής με καταγωγή από τη Δαλαμανάρα του Αργους δεν άλλαξε συνήθειες και δεν καβάλησε το καλάμι.

Το... μικρόβιο

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ασχολήθηκε με το θέαμα, έχοντας στο μυαλό του μια μουσική καριέρα, αλλά η μοίρα τον οδήγησε στο θέατρο με συνοπτικές διαδικασίες. «Ηθελα να γίνω τραγουδιστής - κιθαρίστας. Πήγα λοιπόν στο Ωδείο Τέχνης “Γ. Φακανάς” για να μάθω κιθάρα.

Εκεί έγινε μια οντισιόν για το μιούζικαλ “Grease”, που θα ανέβαινε στο θέατρο “Λαμπέτη” (2003) σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Ανδρίτσου και της Θέμιδας Μαρσέλλου. Οταν έπαιξα, μου άρεσε και έτσι κόλλησα το... μικρόβιο» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια γράφτηκε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Θεμέλιο του Νίκου Βασταρδή και μέχρι την αποφοίτησή του, το 2007, είχε παίξει στις σειρές «Καλά να πάθεις», στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, «Solo καριέρα», «Ολα του γάμου δύσκολα», «Ευτυχισμένες μέρες» και «Η αδελφή της αδελφής της αδελφής μου». Η μεγάλη αποθέωση ήρθε τη χρονιά που πήρε το πτυχίο του με το σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί», δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και στην Κατερίνα Λέχου.

Εναν χρόνο αργότερα, το 2008, κυκλοφόρησε το πρώτο cd single του με τίτλο «Η αγάπη μου ένα βράδυ», το οποίο έγινε χρυσό, ενώ το 2009 ηχογράφησε το άλμπουμ «Ενα ξύπνημα μαζί σου». Ακολούθησαν συναυλίες και εμφανίσεις σε ροκ σκηνές, με τα κορίτσια να παραληρούν για το διάσημο αγόρι με τα πράσινα μάτια.

Τηλεοπτικά, συνέχισε παίζοντας στην «Πολυκατοικία», στο «Safe sex», στη «Ζωή της άλλης», στο «Μπρούσκο», στο «Ρουά ματ» και πέρυσι στο «Κόκκινο νυφικό», που «κόπηκε» πρόωρα, ενώ έχει κάνει σημαντικές δουλειές και στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

Στο γιαπί

Ο Πέτρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου 1983 από γονείς στρατιωτικούς. «Βαμμένος» Παναθηναϊκός, έως την ηλικία των 18, όταν και άρχισε το τσιγάρο, ασχολούνταν με τον αθλητισμό, παίζοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Σπούδασε ηλεκτρολόγος και δούλεψε κάποιο διάστημα στο... γιαπί, μέχρι να βγει στην τηλεόραση. «Είχα δουλέψει σε οικοδομή, αλλά δεν τα κατάφερνα και έσκαβα όλη μέρα! Είναι ωραία δουλειά γιατί καταλαβαίνεις ότι βγάζεις το ψωμί σου με ιδρώτα και εκτιμάς τα χρήματα. Και είναι πολύ λίγα» αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οσον αφορά την προσωπική ζωή του, πέρα από τη φημολογούμενη σχέση με την Πηνελόπη Πλάκα την οποία και δεν παραδέχτηκε ποτέ, καμία άλλη δεν είδε το φως της δημοσιότητας, σχολιάζοντας σχετικά: «Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Οταν ερωτεύομαι, γίνομαι σαν μικρό παιδί. Δεν θα έκανα, όμως, σχέση με συνάδελφό μου γιατί δεν θα ήθελα να ’χω και στο σπίτι μου αυτό που έχω στη δουλειά. Επειδή είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν σημαίνει ότι θα με καταλαβαίνει κιόλας». Και συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία στον έρωτα. Υπήρξα με μια γυναίκα τρία χρόνια μεγαλύτερή μου», ενώ αποκάλυψε ότι η πιο μακροχρόνια σχέση του διήρκεσε πέντε χρόνια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
petros bousoulopoulos
Τυχαία Θέματα