Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά εποικοδομητική και ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή σας υπόθεση. Αναζητάτε να ζήσετε τον έρωτα με μεγαλείο και πάθος για να διαφοροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Θα περάσετε θαυμάσια μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας φαίνεται πως θα χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα. Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ τον εργοδότη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γυρνώντας σήμερα

στην εργασία σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλλετε στόχους και απόψεις. Οι πλανητικές όψεις θα είναι θετικές για τη ζωή των δεσμευμένων και βάλσαμο για τους αδέσμευτους που αναπτύσσουν υγιείς γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα προκύψουν σε εσάς αισθηματικές γνωριμίες και συναντήσεις. Μην σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν δυσκολίες. Προσέξτε σήμερα τις σχέσεις σας με άτομα που κατέχουν εξουσιαστικές θέσεις όπως και τις επαφές σας με ηλικιωμένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας και στον υπέρμετρο εγωισμό σας. Μην μπλοκάρετε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Η καχυποψία, οι γκρίνιες και η διάθεσή σας να ελέγχεται το σύντροφό σας φέρνει σήμερα περισσότερα προβλήματα στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως σήμερα να έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε ποιοι άνθρωποι σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν, και ποιοι είναι απλώς κόλακες, μέσα στην παρέα σας. Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι θα είστε ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβετε την αξία του διαλόγου με το σύντροφό σας, αν τον αφήσετε να εκφραστεί. Βρείτε τρόπους για να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιόδοξη σας στάση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα δείτε ότι έχετε την ανάγκη των άλλων σε κάποια θέματα εάν θέλετε να προχωρήσετε έστω και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τίποτα στην «καλή πίστη» των άλλων. Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με τους πελάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις αναμεταξύ σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματά του δεσμού σας. Σήμερα γίνεστε εύκολα κατανοητοί και καταφέρνετε να προωθήσετε τις δικές σας απόψεις.

ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας με άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα