H νέα… Πίπα! Αυτή είναι η κουμπάρα της Μέγκαν Μαρκλ!

Ίσως στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ ζήσουμε ένα… déjà vu! Στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το 2011, ήταν η αδελφή της, Πίπα, εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της! Η αδελφή της νύφης φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την -επίσης- εντυπωσιακή σιλουέτα της. Κάπως έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως είχε ακόμη μεγαλύτερο… αντίκτυπο και από την ίδια την νύφη!

Τον Μάιο του 2018, ωστόσο, όταν η Μέγκαν Μαρκλ θα… οδεύει προς την «αιώνια» αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να συμβεί κάτι ανάλογο!

Κι αυτό διότι η κουμπάρα της αμερικανίδας ηθοποιού είναι μια επίσης εντυπωσιακή γυναίκα! Ονομάζεται Jessica Mulroney και δεν είναι μόνο η καλύτερη και πλέον έμπιστη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ. Είναι επίσης… εξαιρετικά «δικτυωμένη» και επιτυχημένη οργανώτρια γάμων!

Την συνοδεύουν, μάλιστα, πολλά παρατσούκλια: Ένα από αυτά είναι το «η Γκουίνεθ Πάλτροου του Καναδά»! Λέγεται πως θα καταπιαστεί ενεργά με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου: Από το να βοηθήσει στην επιλογή του νυφικού, μέχρι και την λίστα των καλεσμένων.

Όπως προαναφέρθηκε, ωστόσο, ελοχεύει ένας κίνδυνος: Αυτός του να… επισκιάσει την νύφη με την παρουσία της η 37χρονη Jessica!

Πάντως, η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει να μην ανησυχεί. Ή τουλάχιστον αυτό κάνει… επίσημα. «Η Μέγκαν λατρεύει την Jessica. Όχι μόνο σαν φίλη, αλλά σαν κάποια της οποίας το γούστο και το στυλ είναι άψογο«, δηλώνει κοινός φίλος στην Daily Mail.

«Η Μέγκαν θαυμάζει την Jessica και ως ένα βαθμό την ακολουθεί ως παράδειγμα. Η ειρωνεία είναι πως η Μέγκαν μπορεί να καταλήξει επισκιασμένη από την γυναίκα την οποία τόσο θυαμάζει«, συμπληρώνει.

Μια… ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, αρκεί για να γίνουν αντιληπτά όλα τα παραπάνω. Έναν λογαριασμό τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 100.000 χρήστες και απεικονίζει την «τέλεια» εικόνα της.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις της

Beautiful day for a wedding. Congratulations Lee and Karolina!

A post shared by Jessica Mulroney (@jessicamulroney) on Aug 28, 2017 at 1:09pm PDT

ME: What did you learn at school today Ivy? HER: Yoga. You should really try it. You need to relax a bit. ME: Cool.

A post shared by Jessica Mulroney (@jessicamulroney) on Sep 7, 2017 at 1:44pm PDT

Yet to meet a Pantsuit I don’t want to wear. #ootn #igivethankstopants

A post shared by Jessica Mulroney (@jessicamulroney) on Nov 23, 2017 at 1:33pm PST

Here’s a fun little wall workout with a weighted ball (I was using 18pds but it wasn’t ideal for rolling). Trick is to stay balanced or never leave your hands until all four exercises are done. 8 reps each side! Not for the faint of … core and shoulders on . (For added core take the last one really slowly) #homeworkout #abs #core #shoulders #headstand

A post shared by Jessica Mulroney (@jessicamulroney) on Feb 3, 2018 at 11:54am PST

Working with unbelievably talented humans for an upcoming editorial in all Canadian design. Thanks for keeping the freckles Alex Magazine: @dresstokillmagazine Photographer: @alexevansphotography Hair: @sarahamson Makeup: @mayillah_ Stylist: @julianne_costigan

A post shared by Jessica Mulroney (@jessicamulroney) on Mar 15, 2018 at 4:07pm PDT

Είναι παντρεμένη και η ζωή της είναι γεμάτη… γιόγκα και γυμναστική, ενώ γνωρίστηκε με την Μέγκαν Μαρκλ το 2011, στο Τορόντο. Εκεί η οσονούπω σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε μεταβεί για τα γυρίσματα της αμερικανικής σειράς Suits, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως από τότε η Jessica εκτελεί χρέη… συμβούλου για την Μέγκαν Μαρκλ. Από την επιλογή της γκαρνταρόμπας της, μέχρι το να την συστήνει με τους κατάλληλους ανθρώπους.

newsit.gr

The post H νέα… Πίπα! Αυτή είναι η κουμπάρα της Μέγκαν Μαρκλ! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
τα παπακια στη σειρα πιπα
Τυχαία Θέματα