Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Athens Kallithea

Σε… αναβρασμό βρίσκονται οι φίλαθλοι των Χανίων εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Athens Kallithea που θα γίνει την Κυριακή (4/2) στα Περιβόλια. Απαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα και όπως έχει διαφανεί την Κυριακή τα Περιβόλια αναμένεται να είναι κατάμεστα.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ τα εισιτήρια του ντέρμπι βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία μέσα από την πλατφόρμα της Ticketmaster, ενώ ως είθισται τα εκδοτήρια στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα

θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Athens Kallithea που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου (15:00) στο γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου από την πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (13:00), από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα