ΣΥΔΙΚ: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης και ΔΣ του Συλλόγου Δικηγόρων του Κτηματολογίου για αποχή από 14/11/2017 έως και 16/11/2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ (ΣΥΔΙΚ)

Αναρτώνται το πρακτικό της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου των Δικηγόρων του Κτηματολογίου ΑΕ καθώς και η απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, για στοχευμένη αποχή των Δικηγόρων του Κτηματολογίου ΑΕ από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017.

Ανακοίνωση της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων

Αποχή των συναδέλφων μας στο Κτηματολόγιο

Αποχή

από τα καθήκοντά τους από 14 έως 16/11/2017 αποφάσισαν οι συνάδελφοί μας της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. για τους γνωστούς λόγους (απόπειρα υπαλληλοποίησης) που είχαμε επισημάνει προ ημερών, εδώ.
Η σχετική απόφαση ελήφθη με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικηγόρων Κτηματολογίου.
Η Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων από την πρώτη στιγμή που της κοινοποιήθηκε το σχετικό πρόβλημα είναι στο πλευρό των συναδέλφων και έχει αποστείλει σχετικές επιστολές στους αρμοδίους Υπουργούς.
Παράλληλα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις δίκαιες και νόμιμες αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του ΣΥΔΙΚ και καλούμε τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους για τις δικές τους ενέργειες!
Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, η πρωτοφανής απόπειρα υπαλληλοποίησης δεκάδων εμμίσθων δικηγόρων να λάβει σάρκα και οστά και μάλιστα υπό καθεστώς απειλής απόλυσης!
Απαιτούμε από τους υπευθύνους να αποσύρουν άμεσα την προσβλητική προς το λειτούργημα των δικηγόρων διάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα